NIEUW Podcasts

Sinds kort neem ik podcasts op om mijn nieuw bewustzijn visie met jullie te delen. Vanuit mijn soevereiniteit, zelfliefde en multidimensionaliteit heb ik veel te delen. Er zit ook af en toe een podcast bij welke ik samen met vriend Peter opneem. Verbinding is dan voelbaar. Aan het eind van iedere podcast doe ik ook een ademsessie. Ben je benieuwd luister maar.

Sessie voor volwassenen

Wist je dat? Je bent de schepper bent van je eigen leven? En dat er mensen zijn, zoals ik, die je liefdevol kunnen helpen om je volledig in je kracht te zetten en te laten stralen? Ik (Tien) begeleid jou in een 1 op 1 sessie, door jouw energie te lezen. Je op te geven voor een groeps dagworkshop en ervoor te gaan. Of jij komt naar de maandelijkse Ademworkshop. Als cadeau aan jezelf is er een krachtige privé dag workshop. Kortom vele mogelijkheden om jezelf te bekrachtigen. Dan ga je voelen wat LEVEN vanuit vreugd en vrijheid is.

Ademsessie

Een ademsessie maakt je even los van de gedachten in je hoofd. Het geeft ruimte aan jouw ware wezen en het helpt jou om meer en meer van jezelf te houden en jezelf te openen voor je essentie. In deze nieuwe tijd is de bewuste adem een belangrijk soort gereedschap. Steeds meer en meer van jezelf inademen zorgt ervoor dat jouw Ziel, jouw Essentie in staat wordt gesteld om je meer en meer te helpen en te bekrachtigen in dit leven.

Skype sessie

Als je Zandvoort te ver vindt dan kunnen we skypen. Energie en bewustzijn kent geen afstand. Iedere authentieke sessie of workshop komt net zo goed binnen via de laptop of telefoon als dat je tegen over mij zit. De skype sessies zijn iets korter en dus goedkoper.

MP3 inspreken

Voor degene die even ergens niet uitkomt of stress vlak voor een examen of een uitdaging staat kan ik een aanmoediging per mp3 inspreken om helemaal bij zichzelf in de situatie te kunnen blijven. Door meerdere malen te luisteren weet je in het spannende moment hoe je bij je authentieke ik kan blijven en kan stralen.

Prive channel + adem sessie

“Tijd voor jou” Jij stelt een vraag waar je al lang over loopt na te denken of je vraagt bijvoorbeeld “waarom het voor jou zo lastig is om Zelf-Liefde te voelen”? Jouw Authentieke ik kan jou alles laten zien via Romy die channelt en Tineke die het antwoord binnen brengt. Welke vraag je maar hebt.

Workshops

Alle workshops die ik begeleid zijn zeer intensief. Energetisch gebeurt er veel omdat we eerst diep vanuit Zelf-Liefde onze Authentieke Ik in nodigen. Van in eigen dimensie blijven tot opvoeden. Meestal ondersteunt door adem-sessies. On-line, in Zandvoort of bij jou thuis zijn de mogelijkheden.