Hoe werkt het?

Het antwoord zit in jezelf

Wij worden geboren als ziel in een bijzondere mensen lichaam. Ook jouw ziel wilde de vreugd van lopen, proeven, ruiken, dansen, eten, voelen wat je voelt, genieten en nog veel meer menselijke ervaringen opdoen op aarde. Als baby lag je nog te sprankelen in de wieg om je licht en liefde te delen met je familie.

Iedere familie is in de volwassen jaren overtuigd geraakt van normen, waarden en regels. Oude pijn van de opvoeders kunnen als een oordeel over een kind uitgestort worden.

Hierdoor kiest een kind vanuit zelfliefde om zich te beschermen. In sommige gezinnen is het kind zo onveilig dat het mechanismes moet creëren om zich veilig te blijven voelen in dat gezin. Het kind wordt soms zo gemanipuleerd in het gezin dat het gaat kiezen om niet meer open en gevoelig te zijn. De keus is dan om eerst over alles te gaan nadenken. Zo kan het kind niet meer in verbinding gaan met hart en (de stem van) ziel en raakt zichzelf kwijt. In de puberteit wordt het dan heel moeilijk voor de tiener omdat eigen gevoelens niet meer te vertrouwen zijn. Hierdoor ontstaat volkomen afhankelijkheid van andere kinderen hun mening. Later ook als volwassenen en zelfs op bejaarde leeftijd weet je dan niet meer wie je echt bent en blijft maar verlangen en zoeken naar liefde en waardering van anderen.

Hoe ga je weer voelen wie je bent?

Liefde en waardering van anderen willen begint bij liefdevol zijn naar jezelf. Jezelf leren kennen is een spannend proces wat je vaak niet zonder hulp van je omgeving of situatie eigen kunt maken. Wanneer je voldoende zelfliefde hebt dan kun je pas echt zien wat jouw liefdevolle wezen nodigt heeft. Je luistert dan naar je gevoel en maakt contact met alles van jou en je lichaam. Je blik naar je medemens en de wereld wordt anders wanneer je kunt handelen vanuit een situatie waarbij je voldoende zelfliefde hebt. Als een kosmische wezen zijn we daarbij ook in staat om dan met onze ziel in verbinding te gaan en van uit de ziel met de kosmische energie en de alwetende informatiebron. Deze energie is oneindig en onbegrensd. Hier ligt onze wijsheid te wachten.

Bekrachtiging van de kosmische verbinding

Je hoeft bij mij geen traject van vele keren in. Soms is 1 sessie en een workshop al voldoende en zeer bekrachtigend (het kan voorkomen, voor diegene die gekozen hebben voor ascensie, dat er meerdere sessies zijn). In een sessie help ik je om je hoogste potentieel vrij te maken. Ik faciliteer een verbinding met je ziel/kosmische energie en de alwetende bron. Daardoor kan die kosmische bron van zelfliefde jouw zelfliefde aanraken en in je materiële wezen, het lichaam en je denken, helpen manifesteren. Uitgaande dat je alles in je hebt om een antwoord te geven op je vraag of je probleem is mijn enige taak om dat proces te laten gebeuren. Ik bekrachtig dus jouw kosmische zielen energie, verbinding met het alwetende en jouw zelfliefde. Daardoor kun je uit de verwarring raken en wijsheid vergaren, uit jezelf, opdat je meer gebalanceerd het leven kan gaan vieren.