Quotes over 10 voor jezelf

Tineke is geweldig! Sinds dat ik bij Tineke (adem)sessies doe, ben ik zoveel gegroeid in mijn zelfliefde en heb ik veel blokkades opgeruimd. Ze is eerlijk en ze houdt je een liefdevolle spiegel voor, zodat je bewust wordt van je aspecten en/of dingen in je leven die niet (meer) bij je horen. Ze prikt zo door je eigen verhaal heen en weet altijd, maar dan altijd de vinger op de zere plek te leggen. Tineke brengt je elke keer weer terug naar je wezenlijke kern. Voor mij is zij echt de beste “leermeester”, maar bovenal een super fijn, lief en mooi mens!

Hoi Tineke, Ik merk dat ik veel aan je ademsessie heb! Vooral ook in het dagelijks leven heb ik sinds een paar dagen ontdekt, dat als ik bewust naar mijn buik ga ademen, ik direct in de rust kom en het gevoel krijg zelf aan het stuur te zitten (mijn hartgebied weer van mijzelf wordt). Er komen niet altijd ‘antwoorden’, maar ik ben wel in rust in het wel of niet weten of proberen. Eindelijk het gevoel dat ik er mag zijn. En dat is ongelooflijk waardevol.

1

Ik heb weer tijd en nu kan ik iedere ochtend een MP3 luisteren . Nu is het menes, heb ik net gehoord. Ik ervaar dan zoveel dankbaarheid dan jullie dit hebben gecreëerd! En dat jij Tien zo laat zien dat het bestaat, leven in verantwoordelijkheid voor jezelf en zonder illusies. En als je dan schrijft dat je nu zo expandeert dan geeft het me zo een zin en drive om ook te kiezen voor mij..en ik zie dat ik nog zo vaak mijn mens de leiding geef en dus niet echt de keuze maak. Wat heb je dat weer helder verteld in deze sessie! Altijd zo fijn om de dag met jullie te beginnen !

2

Oh ja in sept doe ik graag weer mee.met de opvoedsessies dan ben ik weer terug van m’n geweldige vakantie. Trouwens moeiteloze moeder zijn gaat nog steeds hartstikke goed. Echt: wat een verandering na de sessies.

5

Tineke en Romy…Dankjewel! Voor de eerste sessie had ik eigenlijk al voor mij twee heel essentiële vragen gesteld. En door het luisteren naar alle info voor anderen vorige week, heb ik ook veel opgestoken voor mijn eigen situatie, bijvoorbeeld bij het naar bed brengen. Dat er niets mis mee is om een kind tegen je aan in slaap te laten vallen bijvoorbeeld. Iedereen vindt daar wat van, maar voor mij voelt dat goed. Ik heb er veel mooie inzichten door gekregen en veel om mee bezig te gaan. Ik gun me even de tijd om hiermee aan de slag te gaan voordat ik een (nu in mijn ogen) minder belangrijke vraag stel. Hartelijke groeten en zeer bedankt voor de mooie inzichten!

3

Dank je liefie nogmaals, wat mooie tekst en sessie weer in authentiek-opvoeden
Heel waardevol, ik had hem net voorgelezen aan mijn man. Hij  voelt ook zo dat het waar is, heel bijzonder .

4

Dankjewel Tineke. Ik heb gisteren de authentiek-opvoed sessie beluisterd van dinsdag. Wat mooi. Ook toen Romy kwam en de channel voorlas. Wat een sterke energie brengt zij. En ook zo toepasselijk in mijn situatie. En jouw bericht aan mijn dochter heb ik haar laten horen. Ze vond het wat spannend en na het luisteren werd ze er stil van. Dankjewel dat je mij en mijn kinderen zo wilt ondersteunen.

6

Ademsessie
Nou ja zeg. Ik heb even de opgenomen ademsessie van de vorige x afgeluisterd Tineke en wat n verschil. Er komt een soort nonchalance over me. En een blijdschap.  Een enorme liefde voor mij en mijn vriend en een vertrouwen dat dat gaat gebeuren wat goed voor mij én hem is. Alsof ik weer zin in t leven heb. Echt bizar. Ben qua antwoord nog geen fluit verder maar kijk uit naar wat er gaat gebeuren.

7

Ademsessie
Wilde je nog zeggen, dat ik regelmatig  je ingesproken bericht over Mijn authentieke ik en mens  afluister wat me inzicht en steun geeft in het hier en nu  …. zo fijn en de ademsessie helpt me enorm daarbij!!!

8

Ademsessie
Wat betreft de ademsessies, ik vind het fijn die nu te kunnen beluisteren op de tijd dat het mij uitkomt. De sessies ondersteunen mij in mijn leven, geven mij rust, als er weer eens erg veel op mijn pad komt. Regelmatig word ik geconfronteerd met oude conditioneringen, waardoor ik op een bepaalde manier reageer. Dan maak ik nu de keuze dat die mij niet meer dienen en kan ik ze achter mij laten en in vrijheid voor een andere keuze gaan, dat geeft zoveel ruimte! Ik schiet ook minder gauw in de emotie en als dat wel gebeurt kijk ik ernaar en laat het er even zijn. Het gebeurt steeds vaker dat ik dan weer vrij snel terugkeer naar de veilige haven in mijzelf.

9

Volwassen sessie
Dankjewel Tineke dat je naast me staat in dit proces. Wat ontzettend gaaf is dat toch en wat ben ik er dankbaar voor dat dit mag gebeuren
En ik zie jou ook Tineke (althans dat denk ik) je kiest ervoor om elke keer aan te wijzen wat essentie en mens is.
Ik ben heel dankbaar voor jouw lef Tineke om steeds die mensdelen naar t licht te brengen. Dan kom je niet altijd de leukste kanten van mensen tegen.
In en vooraf aan een sessie zie je welke mensdelen klaar zijn om gezien te worden en laat ze me zien zodat ik ze kan accepteren en omarmen en ermee kan ga spelen. Die tintelende huid dingen in de ademsessie brachten me in extase zoals ik nog nooit voelde, het brengt me zachtheid. Het is groter en mooier dan ik eerst zag. En tegelijkertijd zeg ik: je mag er altijd zijn lieverd. Ik neem je overal mee naartoe. Je hoort bij me.

10

Volwassen sessie
De vriendinnen van mij vonden mijn bewustzijn kenmerkend aan mij. Ik begin langzaam te zien  hoe krachtig dit allemaal is. Nogmaals dank. En heel fijn je reactie Tineke. Die steun is een fijne bevestiging.

11

Volwassen sessie
Lieve Tineke alles is steeds zo anders dan dat ik dacht en geloofde. Wat een ervaring. En allemaal mede dankzij jou dat ik er van mezelf zo mag van genieten. Kwetsbaar en open zijn is niet alleen in je pijnlijke of moeilijke dingen laten zien maar ook op de momenten dat je straalt vol in het licht gaan staan. Durven genieten leven geven en ontvangen.

12

Volwassen sessie
En dinsdag was ik gevraagd een groep te helpen met de opstart van hun bedrijf. En ter voorbereiding had ik ingetuned op de ziel van hun samenwerking. En elke keer als ik iets zei voelde ik dat het klopte. Het lukte me bijna helemaal om te functioneren en discussiëren vanuit m’n essentie. En ik voel dat er nog veel meer is. En dat t wel komt. Gewoon wachten, ogen open en mee stromen. Ik voel een enorme diepe blijdschap en rust van binnen. Nu heb ik weer een week de kinderen. Ik ben razend benieuwd hoe t lukt om in m’n eigen space te blijven, niet te laten opjagen. Nogmaals dank Tineke. Ik ben elke dag blij dat je me dit allemaal hebt laten zien

13

Volwassen sessie
Zo druk afgelopen tijd maar veel gehad aan je sessie laatst! Overmorgen gaan we een week naar Praag, ik bel je daarna even! Geniet van het mooie weer

14

Volwassen sessie
Goedenmorgen lieve Tineke Tien . Even een levensteken vanuit Vogelenzang om je te laten weten, hoeveel vreugde ik ervaar doordat je  het bewustzijn van mijn essentie in mij  hebt wakker gemaakt en je licht erop hebt laten schijnen, zodat ik dat nu kan  voelen en de verbinding met mijn mens ben gaan ervaren ! Durf het soms bijna niet te geloven

15

MP3
Ik was er precies op dat moment mee bezig, heel fijn. Veel tranen en daarna het plezier van herkenning in het Thuiskomen in mezelf. Mooi woord: In-Nodigen :-)

18
MP3
Weer zo’n mooie ademsessie van afgelopen donderdag: Zijn, authentiek zijn. Pas bij de tweede keer kon de heldere uitleg van Romy binnenkomen! Hihi, mijn lieve mind toch. Zo fijn om me te weten en te voelen dat alles er mag zijn en dat ik dan juist echt en authentiek ben! Joepie, geen maskers meer nodig! Dank voor het steeds weer delen van jullie, Tineke en Romy!
21

MP3
Ik heb net geluisterd naar jullie laatste ademsessie en ben er heel blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een vraag gesteld en heb een lang antwoord gekregen.

25
MP3
Wel wil ik de mp3s regelmatig blijven beluisteren, zodat het verankerd in mijn wezen en als het ware een tweede natuur gaat worden. De onderwerpen hebben mij zeker veel gebracht, situaties worden besproken, waarin ik nog steeds de neiging heb mij af te sluiten uit angst voor pijn.
16
MP3
Wow, wat een mooi thema. Overvloedig. Ik krijg ook NOOIT GENOEG van jullie ademen. Dus ik kijk uit naar deze mp3 opnamen.
19
MP3
Het was een sensatie Tineke en Romy. Dank dat jullie het mogelijk maakte het oude los te laten.
22
MP3
Het schrijven van mijn Authentieke Ik  heeft voor mij de zaak in een ander daglicht gezet. Ik mag voor mijzelf kiezen, als ik iets niet leuk vind. Rekening houden met de gevoelens van een ander is ok, maar niet ten koste van mijzelf. Ik hoef niet altijd maar flink te zijn dingen te doen, die mij veel energie kosten. En zo kreeg ik nog vele antwoorden met een dergelijke strekking. Dank jullie wel voor de sessie, het kwam op een goed moment.
24
MP3
Alweer zo´n fijne ademsessie! Werkelijk prachtig en zo diepgaand. Ik voelde diepe ontroering toen mijn ziel (via Tineke) tegen mij sprak, zo warm en liefdevol! En alles samenviel. Mijn pijnlijke herhalende verhaal (dat naar boven kwam in de begeleiding vooraf door Romy) kon eenvoudig zo thuis komen. Aan het einde van de sessie zat het roodborstje in de opening van het deurtje van de kooi, nog een beetje voorzichtig (moet haar comfortzone verlaten :P) maar bijna klaar om voor altijd haar vrijheid tegemoet te vliegen! Dank dank voor het altijd weer jullie delen van jullie! O:) ♥ ♥
17
MP3
Prachtige diepgaande sessie weer lieve Romy en Tien! Het blijft grappig dat ik hem een paar keer moest beluisteren voordat ik alles gehoord had zonder weg te zakken of in mijn mind af te dwalen! Maar vanochtend is het dan toch weer gelukt! :P Fijn om er (nog)bewust(er) in life mee te gaan oefenen; zal nog best een dingetje zijn want mijn afweermechanismen willen nog behoorlijk snel in actie komen. :) ♥
20
MP3
Krachtige sessie zaterdag meiden. Gefeliciteerd met jullie kwaliteiten.
23