Workshops2018-10-02T22:18:50+00:00

Workshops

Opgenomen workshop “In je eigen dimensie blijven”

Graag vertel ik jou over je eigen veilige dimensie. Daar waar jij je pure ware Zelf kan voelen in je eigen ruimte van expressie. We gaan in de workshop werkelijk kiezen voor onszelf, voor eigen liefde en voor eigen ruimte. Vanuit onze eigen dimensie kunnen we spelen met de energieën om ons heen. Je zult een soort onzichtbaar worden voor energieën van buiten af, vooral voor energieën die jou kunnen beïnvloeden.
Ik zal je gaan herinneren om hierin te gaan staan.

Deze dimensie zal eerst in jezelf ontstaan en dan naar buiten expanderen. Zo ga je hoe meer je dit toelaat steeds krachtiger als een centraal punt in je eigen leven functioneren. Je bent dan je eigen centrale punt waar vandaan jij kijkt naar alle realiteiten om je heen zonder dat ze effect op je hebben. Je gaat voelen dat je kan kiezen of je wel of niet iets met de buitenwereld wil. Het juiste moment om jouw eigen dimensie in jouw lichaam op aarde te laten binnen- komen is Nu.

Veilige ruimte

Het vraagt dus niet veel hocus- pocus, het creëren van een veilige dimensie ruimte. Het is een keuze. Doordat jij een veilige ruimte kiest zullen alleen die energieën binnenkomen die bereid zijn het proces van balans en transformatie te shiften in jou. Doe je mee? Ik reik je de gereedschappen aan en doe het je voor in de Mp3 workshop. De duur is een uur.

Investering: 25 euro

Toe gestuurd per Mp3

Contact met Tien

Aankomende workshops

Uitleg workshop Authentiek Opvoeden

Heb je al heel wat opvoeding methodes en adviezen voor je kinderen achter de rug?
In deze workshop gaan we terug naar wat we weten maar waar we niet altijd op durven te vertrouwen. Onze Authentieke Ik.

Samen met mijn dochter bieden wij aan: Skype workshop iedere Dinsdag avond van 20.00 tot […]

Skype workshop Authentiek Opvoeden

Samen met mijn dochter bieden wij aan: Skype workshop iedere Dinsdag avond van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten 3 keer voor 50 euro. Zes ouders stellen een vraag over hun kind. Romy channelt de antwoorden en Tineke leest voor en laat het voelen.

Datum:  iedere dinsdag avond op Skype
Tijd:  van 20.00 […]