Workshops2020-12-18T16:08:12+00:00

Workshops

Training pakket: In 7 sprongen.

In deze online training zullen wij je alle tools geven om net als kleinduimpje je grote laarzen aan te trekken en in 7 grote sprongen weer vreugd te kunnen voelen om te leven vanuit je authentieke ik.

Wat bereiken we in 7 sprongen?

Heel en Compleet één zijn met je Authentieke Ik.

Wat is je Authentieke ik precies?

Jouw authentieke ik. Jouw echte jij. We hebben een mens gedeelte, een ziel gedeelte in ons en onder alles verscholen zit je echte Authentieke ik. Je kan in je lichaam aanwezig zijn samen met je Authentieke Ik. Het is de oneindige expansie van informatie, inzichten, vaardigheden, gaven en talenten in jou.

Wat levert het mij op?

Als jij van uit je authentieke ik leeft en je licht schijnt op iedereen en alles om je heen, dan word je meer gezien en ben je meteen ook beschermd voor alles. Niks komt meer bij je binnen omdat jij het geen toestemming geeft. Je neemt meer leiding over jou en jouw systeem.

Jouw authentieke ik raakt nooit over verhit of overwerkt. Is altijd in topvorm. Is er om jou te dienen wanneer je haar nodig hebt en het liefst altijd wanneer jij maar wil. Je kunt haar oproepen door je voor haar open te stellen. Wanneer je in overleving zit dan draai je in cirkels om je eigen as. Dan heb geen greintje energie over om ook maar te bedenken dat je authentieke ik  er ook is om je te helpen.

Een leven op aarde hebben zonder concessies. Zonder verschuilen. Alléén nog maar de echte Jij zijn die wel degelijk iets te vertellen heeft. Je mag er dan helemaal zijn! Jij in je lichaam. Geaard. In dit leven.

Hoe werkt de training?

In 7 sprongen begeleiden moeder Tien en dochter Romy je mens naar jouw ruimte van Zelfliefde. Letterlijk uit je bescherming en schijn veiligheid durven stappen.  Zonder terug te gaan naar het verleden vanuit een ontspanning steeds meer jou durven toe te laten. Bijvoorbeeld neemt de 4e sprong je mee naar Zelfliefde en de 5e sprong naar openen en ontvangen van je Authentieke Ik. De sprongen laten we toe via ademsessies, oefeningen, filmpjes en uitleg doormiddel van Romy en Tien hun ervaringen. We laten jouw Authentieke Ik werkelijk in jou stappen. Je stoutste dromen waarheid laten worden daar Is het nu tijd voor.

Bestellen kan via www.lajeannettecoaching.com of heb je nog vragen stel ze gerust via deze site.

Investering is: 199,00 euro

Contact met Tien

Aankomende workshops

Uitleg workshop Authentiek Opvoeden

Heb je al heel wat opvoeding methodes en adviezen voor je kinderen achter de rug?
In deze workshop gaan we terug naar wat we weten maar waar we niet altijd op durven te vertrouwen. Onze Authentieke Ik.

Samen met mijn dochter bieden wij aan: Skype workshop iedere Dinsdag avond van 20.00 tot […]

Skype workshop Authentiek Opvoeden

Samen met mijn dochter bieden wij aan: Skype workshop iedere Dinsdag avond van 20.00 tot 21.30 uur. Kosten 3 keer voor 50 euro. Zes ouders stellen een vraag over hun kind. Romy channelt de antwoorden en Tineke leest voor en laat het voelen.

Datum:  iedere dinsdag avond op Skype
Tijd:  van 20.00 […]

Ga naar de bovenkant