Volwassenen sessie

Mijn visie is?

Als je op je sterfbed een terugblik zou hebben en je zelf zou afvragen “Heb ik werkelijk gehouden van wie ik was?
Het antwoord zal niet gaan over je financiële situatie of over de lesstof die je geleerd hebt. Ook niet over je harde werken of hoeveel mensen van jouw kennis, vaardigheden of spiritualiteit onder de indruk waren. Het antwoord zal bij vele niet zo positief zijn.
Het is misschien wel de grootste uitdaging voor de mens, om zichzelf lief te hebben.
Je hebt als ziel gekozen om te ervaren hoe het is om niet van jezelf te houden, zodat je het leven van alle schaduw en licht kanten kan ervaren, maar het is nu tijd om de Liefde terug te brengen. Om jezelf er voor te openen.
Hoe zou het zijn als je onvoorstelbaar verliefd op jezelf zou worden?
Stel dat je zoveel van jezelf zou houden dat je jezelf alles gunt wat jij wenst en kiest?

Hoe bereik je dit?

Jouw authentieke ik, je ziel of essentie houdt onvoorwaardelijk van jou. Alles wat jij hoeft te doen is die liefde in je leven toe te staan. Het is de ware van jou waar jij de liefdevolle relatie mee aangaat, en dan ga je merken dat het niet nodig is om aan voorwaarden te voldoen.
Je ziel houdt namelijk onvoorwaardelijk van jou, precies zoals je nu bent.
Ineens is het niet meer belangrijk dat je ergens komt of iets moet van jezelf.
Dan hoef je jezelf niet langer te veroordelen of jezelf te dwingen vooruit te komen. Je bent goed zoals je nu bent en jij mag je passie gaan leven, zonder daarvoor ook maar iets te hoeven inleveren.
Jouw authentieke ik houdt zo onvoorwaardelijk en vol compassie van je, dat je precies mag zijn en precies mag doen wat jij wilt.

Hoe kom je in contact met je eigen Ziel/Essentie en Liefde?

Door:…diep JA te zeggen tegen alles van jou.
Ja het betekent ook…liefde voelen voor al je negatieve concepten die je hebt over jezelf.
Het integreren van alle overtuigingen die je van jezelf moet doen om perfect te zijn.
Ja het betekent ook….het loslaten van alle onbereikbare doelen.
Ook ja zeggen tegen de keuzes en creaties die je ooit uit angst gemaakt hebt.
Echt van jezelf houden is niet alleen houden van dat wat je goed vindt van jezelf.
Van jezelf houden is in dit nu moment…ook als je blut bent, ook als je emotionele, lichamelijke of mentale problemen hebt.
Houden van jezelf is volledige acceptatie van elke cel van je, van elke blokkade, van elke zogenaamde tekortkoming, houden van je blijheid, creativiteit, je energie etc.
Houden van je lichaam alsof het je beste vriend is.
Als je van jezelf houdt doet dat wonderen met je lichaam en geest.
Dan voel je je keuzes van binnen uit opkomen, Je vertrouwt dan jezelf en zal blij en krachtig in het leven staan.

Mijn Passie is om jou hierin te begeleiden:

Voor mij is een volwassenen of een kind aanmoedigen en bekrachtigen om zijn of haar authentieke ik te vinden en hem/haar over te kunnen dragen in de liefdevolle armen van hun eigen ziel/essentie, de mooiste bekrachtiging die een mens in zijn of haar leven kan meemaken. Van daaruit kan de mens, die ook de ziel/essentie is, het zelf over nemen en kan het leven gaan leven waar hij of zij werkelijk voor gekozen heeft.

Investering:

In Zandvoort..twee en een half uur durende sessie is 80 euro

Reviews

Dankjewel Tineke dat je naast me staat in dit proces. Wat ontzettend gaaf is dat toch en wat ben ik er dankbaar voor dat dit mag gebeuren
En ik zie jou ook Tineke (althans dat denk ik) je kiest ervoor om elke keer aan te wijzen wat essentie en mens is.
Ik ben heel dankbaar voor jouw lef Tineke om steeds die mensdelen naar t licht te brengen. Dan kom je niet altijd de leukste kanten van mensen tegen.
In en vooraf aan een sessie zie je welke mensdelen klaar zijn om gezien te worden en laat ze me zien zodat ik ze kan accepteren en omarmen en ermee kan ga spelen. Die tintelende huid dingen in de ademsessie brachten me in extase zoals ik nog nooit voelde, het brengt me zachtheid. Het is groter en mooier dan ik eerst zag. En tegelijkertijd zeg ik: je mag er altijd zijn lieverd. Ik neem je overal mee naartoe. Je hoort bij me.

1

En dinsdag was ik gevraagd een groep te helpen met de opstart van hun bedrijf. En ter voorbereiding had ik ingetuned op de ziel van hun samenwerking. En elke keer als ik iets zei voelde ik dat het klopte. Het lukte me bijna helemaal om te functioneren en discussiëren vanuit m’n essentie. En ik voel dat er nog veel meer is. En dat t wel komt. Gewoon wachten, ogen open en mee stromen. Ik voel een enorme diepe blijdschap en rust van binnen. Nu heb ik weer een week de kinderen. Ik ben razend benieuwd hoe t lukt om in m’n eigen space te blijven, niet te laten opjagen. Nogmaals dank Tineke. Ik ben elke dag blij dat je me dit allemaal hebt laten zien

3

De vriendinnen van mij vonden mijn bewustzijn kenmerkend aan mij. Ik begin langzaam te zien  hoe krachtig dit allemaal is. Nogmaals dank. En heel fijn je reactie Tineke. Die steun is een fijne bevestiging.

2

Lieve Tineke alles is steeds zo anders dan dat ik dacht en geloofde. Wat een ervaring. En allemaal mede dankzij jou dat ik er van mezelf zo mag van genieten. Kwetsbaar en open zijn is niet alleen in je pijnlijke of moeilijke dingen laten zien maar ook op de momenten dat je straalt vol in het licht gaan staan. Durven genieten leven geven en ontvangen.

4

Zo druk afgelopen tijd maar veel gehad aan je sessie laatst! Overmorgen gaan we een week naar Praag, ik bel je daarna even! Geniet van het mooie weer

5

Goedenmorgen lieve Tineke Tien
Even een levensteken vanuit Vogelenzang om je te laten weten, hoeveel vreugde ik ervaar doordat je  het bewustzijn van mijn essentie in mij hebt wakker gemaakt en je licht erop hebt laten schijnen, zodat ik dat nu kan  voelen en de verbinding met mijn mens ben gaan ervaren !
Durf het soms bijna niet te geloven

6