Adoula Tien

Energetische geboorte begeleiding – Dreamwalker Birth Transition.

Adoula Tien voor Energetische geboorte begeleiding

In de huidige tijd worden aanstaande moeders uitstekend begeleid door de gynaecoloog, huisarts, vroedvrouw en kraamverpleegkundige. De aandacht ligt daarbij voornamelijk op het fysieke aspect, waarbij moeder en baby veel aandacht krijgen. Het aandachtgebied van de Adoula ligt op een ander vlak. Een Adoula begeleidt (desgewenst) beide ouders. De begeleiding kan zelfs al beginnen voor de conceptie, zodat beide aanstaande ouders zich bewust kunnen worden van de keuzes die ze maken, de consequenties en van het wonder van het geboorteproces. Het openen van lichaam en geest van beide ouders voor zichzelf en hun keuze vooraf. Zo kunnen ze zich terdege voorbereiden op de komst van het kindje binnen het gezin.

Wat biedt Adoula Tien aan:

 • Ik ga beginnen om met z’n drietjes een hoge trilling van zelfliefde te laten ontstaan waar wij en het zieltje zich altijd op af kunnen stemmen. Ons licht en onze liefde als een soort veld wat wij creëren voor de vele maanden erna.
 • We gaan een sessie doen om je zelfliefde toe te staan zodat je later samen vanuit zelfliefde de liefde kan bedrijven.
 • Voor de conceptie is het heel fijn om vanuit diepe zelfliefde jezelf helemaal te kunnen openen als man om het zaad te geven en als vrouw in de schoot van Liefde te kunnen ontvangen.
 • Zwanger raken in een relatie van diepe liefde is voor het kind een liefdes inprent voor het leven.
 • Na de conceptie faciliteer ik mede de moeder om haar lichaam lief te hebben en helemaal te openen voor de zwangerschap. Ook om in liefde aanwezig te zijn in haar baarmoeder en bloedvaten en organen, zo kan haar lichaam groeien en bloeien.
 • Daar waar de vader en moeder angsten of overtuigingen ervaren of waar ze het overzicht niet meer hebben…zal ik met mijn helderheid beide faciliteren naar de kern of oplossing.
 • Alle sessies gaan we ademen en afstemmen op de hoogste liefdesfrequentie van ons…we gaan het babyzieltje uitnodigen om met ons te spelen en om te laten voelen hoe welkom het is. Misschien zelfs wel praten.
 • Een geboorte voor een zieltje duurt 18 maanden en de afdaling naar de aarde is heftig en verwarrend. Omdat de vader, moeder en ik in het liefdesveld aanwezig zijn …kan het zieltje een soort makkelijker de weg naar de ouders vinden. (Voel maar wat ik bedoel)
 • Tijdens de bevalling zal ik aanwezig zijn met mijn ademen en hoge liefdesfrequentie waar de moeder en vader zich steeds mee kunnen verbinden. Onvoorwaardelijke liefde zal de kamer vullen. De baby zal graag uitgedreven worden en kent heel goed deze hoge liefdestrilling van de afgelopen 10 maanden en zal weten bij de geboorte….ik ben thuis en echt welkom op aarde.
 • Na de geboorte zal de baby zich volkomen veilig voelen als we met z’n vieren in de trilling samen zijn. Echt ZIJN voor ouder en kind is het mooiste wat we kunnen beleven op Aarde.
 • Mede omdat ik met kinderen zonder woorden kan communiceren… kan de baby mij vertellen wat er eventueel nog nodig is om de mooiste jeugd ever te hebben.

Voordelen voor de aanstaande ouder(s)

 • Het geboorteproces met anderen kunnen delen als vreugdevol, een bewuste keuze, liefdevol, natuurlijk en mooi.
 • Zelfliefde geeft een verhoogde vruchtbaarheid.
 • Noodzaak voor medicatie, ruggenprik of keizersnede vermindert.
 • Minder kans op postnatale depressie.
 • Door de keuzes die gemaakt worden weten de ouders wat voor een ziel er binnenkomt en leren ermee te communiceren.
 • De baby zal gelukkiger en gezonder zijn en weten dat het welkom is.
 • De geboorte vindt plaats op de juiste tijd.

Ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Daar heb ik wel mijzelf in vol ornaat voor mogen erkennen en weten dat Ik Ben wie Ik Ben. Mijn soevereiniteit geeft mij veel vreugd en passie. Mede daardoor kan ik de zieltjes ook verstaan.

Investering

– Investering voor het hele traject….1500 euro.
– Een éénmalige sessie tijdens of voor de zwangerschap van 2 uur is 100 euro

Luister mijn podcast over Adoula Tien

Reviews

Zooooo zeg, wat een beweging ontstond er tijdens het ademen met beide sessies, vooral die tweede! Wooehoee ik had t idee dat ik vloog, voelde voor het eerst sinds de bevalling weer echt die authentieke vreugde van Inge. Ben er zoo van ontroerd dat je dit soort ademsessies voor me blijft opnemen, dank je dank je. Ik heb er heel veel aan ????????????????

1

Ik vond het zo leuk dat het zieltje ging fietsen en zwemmen, het lichaampje in mijn buik voor het eerst (op afstand) leerde kennen…

3

Lieve Tien, Ja het was weer magisch, ik heb mijn nieuwe lijf ingeademd en het zieltje heeft voor het eerst kennis gemaakt met het lijfje en hoe leuk het is om een lijfje te hebben zodat je kan zwemmen, fietsen, in de modder spelen. Daar werd het zieltje heel blij van ????????????

2

Hey lieve Tien! ???? Het gaat eigenlijk heel goed, heb veel meer energie, ben dit weekend zelfs naar de tuin geweest, positiekleding gekocht en zondag de hele dag in Utrecht. Ik eet savonds ook weer veel meer, smakelijker en gevarieerder.

Maar ik was gisteravond wel moe/verzadigd/extreem relaxed,, ben aan het genieten van de nieuwe energie die ik heb maar doe ook wel weer veel ????????????

4