Skype sessie2018-10-02T21:52:05+00:00

Skype sessies – Adem sessies

Ik adem samen met jou.

Door te ademen vanuit de diepte van je lichaam ga je voelen dat je leven rond jou veel intenser en rustiger zal worden zodat jij kan toestaan om door alle lagen en aspecten heen te ademen, zodat je helemaal je IK BEN Al WIE IK BEN kan ervaren. Zo voel je totaal de verbinding met je eigen ZIEL en alles wie jij werkelijk bent. Zo fijn om dan te voelen dat je als mens op aarde meer kracht, liefde, levenslust, zekerheid en blijheid in jezelf terug gaat vinden

Hoe ademen we?

Door bewust te ademen erken je dat je leeft, accepteer je dat je hier op aarde bent.
Er bestaan veel verschillende ademtechnieken, ieder met zijn eigen doel.
Ik gebruik de bewuste ademhaling om nieuw bewustzijn en spirit-energie in het lichaam te integreren.
Techniek staat hier los van, omdat het gebruik van een techniek een beroep doet op je “mind”. Je “mind” is niet toegerust om de omvangrijke energieën van het groeiende bewustzijn te stroomlijnen.

Wat geeft de ademsessie jou?

Een ademsessie maakt je even los van de gedachten in je hoofd. Het geeft ruimte aan jouw ware wezen en het helpt jou om meer en meer van jezelf te houden en jezelf te openen voor je essentie. In deze nieuwe tijd is de bewuste adem een belangrijk soort gereedschap. Steeds meer en meer van jezelf inademen zorgt ervoor dat jouw Ziel, jouw Essentie in staat wordt gesteld om je meer en meer te helpen en te bekrachtigen in dit leven.

Investering:Ademsessie via Skype:
Duur: één uur en is 50 euro

Privé Channel en Ademsessie

Thema is “Tijd voor jou”

Jij stelt een vraag waar je al lang over loopt na te denken of je vraagt bijvoorbeeld “waarom het voor jou zo lastig is om zelfliefde te voelen”? Jouw Authentieke ik kan jou alles laten zien via Romy en Tineke. Welke vraag je maar hebt. Al heb je geen vraag en vraag je “wat is belangrijk voor mij om te weten om in mijn eigen licht en liefde te kunnen blijven?”
Levensvragen of relatie vragen alles is mogelijk. Romy channelt het antwoord en stuurt het jou op. Je chat er daarna nog over met haar en dan lees ik (Tineke) het en geef dan de informatie aan mijn authentieke Ik.

Jij en ik maken een afspraak op skype.

Tijdens onze afspraak begeleid ik je naar jouw Authentieke Ik. We gaan ademen en tijdens het ademen bekrachtig ik voor jou de woorden uit de channel van Romy..zodat jij ze gaat toestaan en voelen in je hele lichaam en er naar kan handelen. Ik neem alles op per Mp3.
Juist omdat je ook digitaal onze sessie hebt ontvangen kun je zo vaak luisteren als je wilt en zakt het antwoord steeds dieper in jouw wortels.
Leven in vreugd, liefde, passie, kracht en vrijheid blijven over.

Sessie van Romy en mij samen is 60 euro.
Meer over Romy: www.ik-jij.com

Authentiek ademen op facebook https://www.facebook.com/groups/106164436488765/

Aankomende Skype sessies

Waarom Bewust Ademen?

De bewuste nieuwe-energie Ademhaling is voor mij de magie in mijn leven geworden.

In 2007 zat ik op een bijeenkomst en daar vertelde Hermine dat we toe waren om voor de nieuwe energie te gaan kiezen. Ik had geen idee wat dat betekende maar voelde alles in mij juichen als twinkelende […]

Ga naar de bovenkant