MP3 inspreken

Voor Wie?

Voor degene die even ergens niet uitkomt of stress van wie vlak voor een examen of een andere uitdaging staat kan ik een aanmoediging per mp3 inspreken om helemaal bij zichzelf in de situatie te kunnen blijven. Door meerdere malen te luisteren weet je in het moment hoe je bij je authentieke ik kan blijven.

Jouw vraag.

Heb jij ook weleens van die momenten dat je behoefte hebt aan iemand die even met je mee kijkt waarom het je maar niet lukt om AUTHENTIEK te blijven in een bepaalde situatie?
Mijn helder weten weet in enkele secondes waar jij twijfelt of wat jou te doen staat in de zelf gecreëerde situatie. Ik spreek het per WhatsApp voor je in.

Mijn antwoord.

Ook heb ik al vele mensen ondersteund per mp3 vlak voor een sollicitatie of voor een toespraak. Bij scheidingen vlak voor een gesprek met elkaar en ga zo maar door. Ik spreek dan een ademsessie in waarin ik je begeleid door al je angsten heen naar je authentiek ik. Ademen en toestaan dat je in je eigen wortels en liefde voor jou blijft staan.
Jij spreekt de vraag per WhatsApp in en ik geef er per App antwoord op.

Investering:

Een MP3 van ongeveer 20 minuten is 20 euro.

Reviews

Wel wil ik de mp3s regelmatig blijven beluisteren, zodat het verankerd in mijn wezen en als het ware een tweede natuur gaat worden. De onderwerpen hebben mij zeker veel gebracht, situaties worden besproken, waarin ik nog steeds de neiging heb mij af te sluiten uit angst voor pijn.

1

Prachtige diepgaande sessie weer lieve Romy en Tien! Het blijft grappig dat ik hem een paar keer moest beluisteren voordat ik alles gehoord had zonder weg te zakken of in mijn mind af te dwalen! Maar vanochtend is het dan toch weer gelukt! :P Fijn om er (nog)bewust(er) in life mee te gaan oefenen; zal nog best een dingetje zijn want mijn afweermechanismen willen nog behoorlijk snel in actie komen. :) ♥

3

Het was een sensatie Tineke en Romy. Dank dat jullie het mogelijk maakte het oude los te laten.

5

Het schrijven van mijn Authentieke Ik heeft voor mij de zaak in een ander daglicht gezet. Ik mag voor mijzelf kiezen, als ik iets niet leuk vind. Rekening houden met de gevoelens van een ander is ok, maar niet ten koste van mijzelf. Ik hoef niet altijd maar flink te zijn dingen te doen, die mij veel energie kosten. En zo kreeg ik nog vele antwoorden met een dergelijke strekking. Dank jullie wel voor de sessie, het kwam op een goed moment.

7

Alweer zo´n fijne ademsessie! Werkelijk prachtig en zo diepgaand. Ik voelde diepe ontroering toen mijn ziel (via Tineke) tegen mij sprak, zo warm en liefdevol! En alles samenviel. Mijn pijnlijke herhalende verhaal (dat naar boven kwam in de begeleiding vooraf door Romy) kon eenvoudig zo thuis komen. Aan het einde van de sessie zat het roodborstje in de opening van het deurtje van de kooi, nog een beetje voorzichtig (moet haar comfortzone verlaten :P) maar bijna klaar om voor altijd haar vrijheid tegemoet te vliegen! Dank dank voor het altijd weer jullie delen van jullie! O:) ♥ ♥

2

Ik was er precies op dat moment mee bezig, heel fijn. Veel tranen en daarna het plezier van herkenning in het Thuiskomen in mezelf. Mooi woord: In-Nodigen :-)

4

Krachtige sessie zaterdag meiden. Gefeliciteerd met jullie kwaliteiten.

6

Ik heb net geluisterd naar jullie laatste ademsessie en ben er heel blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een vraag gesteld en heb een lang antwoord gekregen.

8

MP3 bestellijst

Tineke Buijtenhek en Romy Gharbi-Buijtenhek

Wij leveren ook MP3s die gaan over “Terug naar je Authentieke ik”.

Twee jaar lang hebben mijn dochter en ik skype avonden gegeven om mensen mee te nemen naar “wie ben ik echt”?

De opgenomen sessies “terug naar je authentieke ik” zijn geen therapie, maar handvatten voor een nieuwe leefstijl. Het loslaten van oude ingesleten patronen en het leren vertrouwen op de juiste keuzes genomen vanuit je authentieke ik.
Tineke en Romy nemen je mee op een innerlijke reis, via ingesproken Mp3’s van een uur, om steeds meer terug te komen naar je kern. Je authentieke ik. Je zult je zekerder voelen, minder alleen, vreugdevoller en vooral authentieker.

Investering:

De eerste is 5 euro en volgende 10 euro,
strippenkaart is 5 voor 40 en 10 stuks voor 75 euro.

Meer info: www.authentiek-ademen.com

2016

21 januari: Hergeboorte, nieuw bewustzijn
28 januari: Nooit genoeg
4 februari: Mooi in al je facetten
11 februari: Nu jij, wie? ik?
18 februari: Vol in je nieuwe bewustzijn
25 februari: Zijn, Authentiek zijn
3 maart: Samen en alleen
10 maart: Nooit meer zonder jou (vervolg 2 maart)
17 maart: Loslaten en thuisbrengen
24 maart: Jij bent veilig bij jou
31 maart: Zuiverheid, no nonsens
7 april: Voelen met de zintuigen van je authentieke ik
14 april: Zonder handvatten tasten in het duister
21 april: No pain, go game – no game, no pain!
28 april: Bron, Fysieke ongemakken.
5 mei: Zonder zorgen opstaan
12 mei: Openen en Doorgaan.
19 mei: En nu is het menens
7 september: Ego ik vs. Authentieke ik
22 september: In vol Ornaat
12 oktober: Nobody knows but you!
8 november: In zeven sprongen
30 november: Hand in hand met jou
28 januari: ‘Over my dead body’ (over doodsangst)
2 maart: Adem in, adem jou in

2015

17 september: Introductie
24 september: Tijd voor jou.
1 oktober: Los van je verleden
8 oktober: Een leven zonder illusies
15 oktober: Door je angst heen
22 oktober: zelfheling/ lichaam
29 oktober: JIJ, de belangrijkste in jouw leven!
5 november: In zachte liefde voor jezelf
12 november: Balans herstellen; mannelijk en vrouwelijk
19 november: Authentiekheid ervaren
26 november: In eenheid met al dat is
3 december: Warmte en compassie
10 december: Openstellen, zonder bescherming.
17 december: IK: Me, myself and I