Te koop als  Mp3

Waarom zou je deze workshop doen? 

Aspecten zijn de creatieve expressie van jezelf, zij zijn door jou vanuit Zelf-Liefde gecreëerd om verschillende dingen in het leven te ervaren, en het vooropgestelde is dat de ziel altijd puur blijft. De Esssentie of de kern zelf is niet gebroken of verstoord. Het hoeft niet te worden gerepareerd, maar toch creëert de ziel aspecten om erop uit te gaan en te ervaren. Sommige daarvan lopen vast. Sommige daarvan hebben werkelijk grote prestaties bereikt. Sommige daarvan worden zo van jezelf losgemaakt, dat jij je onverbonden voelt.

Jij voelt je gefragmenteerd of gebroken. Vroeg of laat willen alle aspecten, alle delen van jou, thuiskomen, bij jou terug komen. Veel mensen verkiezen dit te doen en jij verkiest dit misschien ook te doen in dit leven. Dat is één van de essentiële dingen van belichaamde realisatie. Je kunt het niet beleven zonder alles van jezelf te nemen oftewel terug te ontvangen. Terug naar je kern van onvoorwaardelijke Zelf-Liefde

Hoe doen we dat?

We gaan in de workshop ervaren, hoe je de aspecten uitnodigt om weer bij je terug te komen.

De stemmen, die zovele van jullie horen in je hoofd, komen van die aspecten. Ze spelen spelletjes. Ze zijn meesters in manipulatie, en ze willen iets dat jij hebt -je ziel. Ze vragen aan jou om erkenning van hun aanwezigheid.

Ze zijn helemaal geen bezielde wezens. Maar ze denken of ervaren niet dat jij een effectieve baas of manager bent, ze willen jouw baan. Mede door het ademen naar je Authentieke Ik en Liefde, faciliteer ik je in het begrijpen hoe je de aspecten kan re-integreren, hoe je van jezelf kan houden zodat zij uiteindelijk ook van jou kunnen houden.

Samen ademen met alles van jou in volledige acceptatie. Dus samen met je Authentieke Ik van alles van jou houden.

Investering: 15 euro