Te bestellen als MP3 

Het oude energie concept was:
Het oude was dat we ons mens wilde transformeren en er een bovenmenselijke identiteit of superman of vrouw van wilden maken. Werken aan ons mens of ons mens willen verlichten.

Het nieuwe energie concept is:
In de nieuwe energie ontwikkel je een geheel nieuwe identiteit. Deze identiteit is vloeiend. Deze identiteit kan van moment tot moment veranderen. Je staat je “Essentie” toe als identiteit. Het mens blijft mens en verandert gaande weg in reactie op alles. Het lichaam begint te transformeren, de geest wordt helderder en je beseft dat je wijsheid bent. Hiermee bevrijden we de mens.

Wat gaan we doen in deze workshop?
In deze workshop gaan we eerst al jouw menselijke identiteiten onder de loep nemen. Ze mogen al ademend naar voren komen zonder erover te oordelen. Moeiteloos toelaten. Zodat het ter plekke kan shiften door ze te ontvangen in je nieuwe identiteit “jouw Essentie/Ik Ben” in jouw eigen dimensie van licht.

Waarom is het oude concept niet meer fijn voor velen?
In het dagelijks leven ben je druk bezig met het opbouwen en het in stand houden van je menselijke identiteit. Zoals jong of oud zijn, arm of rijk zijn, je image, je kleding, je werknemer of werkgever zijn, je vader of moederschap, je slaap patroon, wat je droomt of je dat goed of slecht doet enzovoort.  Het zijn allemaal identiteit versterkende dingen die je doet en je vasthoudt in de matrix. Het is lineair van A naar B. Waardoor je ook vast blijven zitten in de dualiteit. Waardoor je ook vatbaar bent voor angst een dus manipuleerbaar bent.

Waarom is het shiften naar Essentie zo belangrijk?
Je gaat jezelf steeds meer waarnemen en sneller voelen dat je in een emotie van je menselijke identiteit zit. Waardoor je ter plekke weet dat je kan shiften naar je nieuwe identiteit. De keus om in je verticale kanaal te staan (de jij tussen hemel en aarde) wordt dan steeds logischer voor je.

Hoe vaker wij het shiften in het dagelijks leven toelaten hoe sneller je terug bent bij de enige echte “Authentieke Ik”. Je mens mag in een hangmat gaan liggen en krijgt hierdoor rust. Het is dan de EN. Essentie en Mens.
Je mens gaat zich dan vanzelf openen voor alle andere delen wie je bent oftewel openen voor je ware Grootsheid. Je kijkt plotseling van uit de ogen van een Meester naar de wereld in plaats van uit de ogen van je mens.

Investering: 15 euro