MP3 een nieuwe reeks van 11 lessen van 2 uur.

De cursus overstijgt het spirituele omdat het niet alleen maar een concept is. Het is Echt. Het Leeft. Jij Bent het. Wat gaan wij naast bewust ademen ook zoal behandelen en toestaan?

de bonus
-Digitaal E- Book over DE NIEUWE DOKTERS in 7 STAPPEN NAAR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN IN DE 21 E EEUW. 212 bladzijden.
1. Ieder mens is in staat zichzelf te genezen! 2. Is een onverwerkt verleden de oorzaak van alle ziekten? 3. Suiker, het lekkerste gif op aarde. 4. De drie beste natuurlijke stress- en pijnoplossers in de wereld. 5. Hoe kunnen Internet en Uni Net u gezond en gelukkig maken? 6. Waar ligt het interdimensionale geheim van de eeuwige jeugd? 7. Is Electrosmog van GSM, UMTS, DECT, WiFi de Asbest van de 21 e eeuw? 8. Colloïdaal goud en het geheim van de Farao’s. 9. De magische zilveren kogel. 10. Vrije intelligente energie de basis van uw gezondheid. 2 11. Killer virussen en bacteriën verliezen altijd: Weet u waarom?

-Mp3 ademsessie en verbeelding oefening om via je verticale kanaal met de centrale zon en het hart van moeder aarde verbonden te zijn en hun liefdes energie door jou heen laten stromen.

Op google drive les 1
-Een dialoog met je hogere onbegrensde zelf.
-Vragen als:
“Waarom worden we als man of vrouw geboren terwijl we in wezen androgyn zijn?
“Hoe schep je ruimte om de volheid van het leven binnen te laten?”
“Wat is precies het nulpunt veld waar alle potentiëlen liggen te wachten? “
“Hoe straal je je je potentieel uit naar buiten?”
“Hoe straal je kosmisch bewustzijn uit naar buiten?”

Les 2
-Een echte schepper creëert en laat gaan zodat de creatie kan bloeien en gedijen.
-De energie komt terug om je op grootse, nieuwe wijzen te dienen. Het wordt “het synchronistische leven” genoemd.
-We gaan ademen en toestaan de sprong van vertrouwen te nemen en zelfs de angsten en zorgen laten varen.
-Wat is de Goddelijke wil versus de menselijke wil? Deze vraag wordt beantwoord.
Is je persoonlijkheid een zelf gecreëerde identiteit oftewel een illusie?
-Een overzicht van de schepping vanuit het vader en moeder principe.
-Werkelijk voelen WAAROM je leeft en dat je niet langer bang hoeft te zijn om iets verkeerds te kiezen.

Les 3
-De Nieuwe Energie Compassie Ademhaling helpt ons om in ons Centrum (onverstoorbare Kern of Onbewogen Beweger) te verblijven en tegelijkertijd transparant (en oordeel loos) te zijn voor alles wat rondom ons gebeurt. (Wees IN de wereld, niet VAN de wereld).
-Compassie zou je eigenlijk de grote sleutel tot spirituele bevrijding kunnen noemen. Het wordt dikwijls verkeerd begrepen. Compassie komt voort uit hart gedragen empathie, niet uit emotionele sympathie of medelijden. Het is een vorm van diepe betrokkenheid met de ander en tegelijkertijd afstand bewaren en in je eigen Zijn verblijven.

Les 4
-Een Nieuwe Energie beweger onderscheidt zich van de energie manipulator.
-De Nieuwe Energie Beweger neemt slechts verantwoordelijkheid voor het BINNENBRENGEN (SCHENKING) van de Nieuwe Energie (of de energie van Compassie) in een gegeven situatie, maar bindt zich op geen enkele wijze aan de gevolgen of resultaten die hieruit ontstaan.
-Neutraliteit het geheim van de Meester.
– Ademen en oefening van de compassie adem in de praktijk.

Les 5
We gaan vanaf hier verder uit het boek GOUD behandelen?
-Als je vaarwel zegt tegen je oude menselijke Ik, ontdek je een nieuwe vrijheid. Wanneer je het oude menselijke deel laat gaan ontdek je een ruimte in jezelf voor je grootsere Zelf. Je authentieke Ik die geduldig in jouw coulissen heeft zitten wachten tot jij er klaar voor bent om her-geboren te worden. Wachten tot jij de keus maakt om de ware Jij in te nodigen. De authentieke Jij in deze realiteit. Alles in jouw mens wat opgeslagen zit wil bevrijd worden. De makkelijke weg is het laten ontstaan, vrijheid en compassie geven aan alles wat opkomt. Dat is ware vrijheid.

Les 6
Ondefinieerbaarheid.
-Het is nu echt kiezen voor jezelf. We gaan alle energieën zoals angst, weerstand, pijn en verdriet door ons heen laten gaan. Samen met je authentieke Ik gaan we nieuwe energie in ademen en de oude energieën uit. Zonder duwen, wegstoppen of vernietigen toelaten wat zich aandient vanuit je menselijke ervaringen en controles. Je nieuwe mens expanderen in alle lagen van bewustzijn. Zo komt er ruimte voor het nieuwe. Laat al het oude los en laat het ondefinieerbare toe. Vrij van concepten.

Les 7
De moeder de drager Gaya.
Gaya komt in al onze zintuigen binnen. Het is de drager onder onze voeten. Ook de aarde is aan het bewust worden net als wij. Openbreken van oude bewustzijnen verlaten de oude aarde om naar de nieuwe aarde te gaan om te bouwen. Waarbij wij de verantwoordelijkheid hebben voor ons eigen meesterschap. De energie van de oude aarde zal op jou reageren. Hoe gaan we hier mee om? Wat is van jou en wat is niet van jou? Je eigen waarheid herkennen en erkennen.

Les 8
De MAGIE van het spel.
We gaan loskoppelen van de illusie van het massabewustzijn en door de lagen van geloofssystemen, hypnoses en overtuigingen van de aarde heen kijken. Zo kan de energie bevrijd worden. In de illusie het spel van spelen zien. Zo kom je in de nieuwe vorm van creëeren.

Les 9
Contact maken met je lichaam.
Met ons bewustzijn gaan we ons lichaam in. Aanwezig zijn in je lijf en leden. Contact maken met de onvoorwaardelijke liefde van je lichaam voor jou als mens. Voelen wat je lichaam voelt en je helemaal verbonden voelen. Via je lichaam is je transmutatie.

Les 10
Vertrouw en geloof je Meesterschap.
Je authentieke Ik/Ziel steeds dieper in je lichaam toe laten om je energieveld te expanderen. We gaan de nieuwe energie dimensies dieper betreden om de verankering in je lichaam te laten ontstaan. Je potentiëlen en creaties voelen die nog niet geactiveerd zijn door jou. Voelen dat jij de keuzemaker bent vanuit je authentieke ik. Het laten ontstaan van een nieuwe vorm van bewustzijn in jou en je menselijke Ik.

Door: Tineke Lehman
Waar: via jouw computer of mobile
Investering: 11 lessen voor 100 euro