De bewuste nieuwe-energie Ademhaling is voor mij de magie in mijn leven geworden.

In 2007 zat ik op een bijeenkomst en daar vertelde Hermine dat we toe waren om voor de nieuwe energie te gaan kiezen. Ik had geen idee wat dat betekende maar voelde alles in mij juichen als twinkelende belletjes. We zijn via internet Amerikaanse channels gaan lezen en begrepen al bij de derde regel dat het vooral over ademen gaat. En dat er niet veel in ons kon veranderen als we het alléén maar zouden lezen als informatie.

Hoe doe je dat?

Tsja…hoe laat je informatie samen trillen met je ziel? We lazen dat je jezelf helemaal mocht openen en de informatie in hart, ziel en lichaam konden ontvangen. Ook dat de nieuwe energie over overgave van mens aan ziel gaat. We kregen leuke voorbeelden om te gaan Ademen als we ergens door overweldigd zouden worden of als je het even helemaal niet meer weet. Er werd dan gezegd…. keer terug door te Ademen en je keert terug naar je ware essentie naar jouw pure aanwezigheid.

Wat is Bewustzijn?

Het moment dat ik die ademhaling van ontvangen deed, startte ik een geweldig proces. Het proces begint op een niveau van hoog bewustzijn, een multidimensionaal, innerlijk persoonlijk niveau, dat ieder kan openen. Het gebeurt in de vorm van bewustzijn, wat misschien de hoogste vorm van alles is. Bewustzijn is geen energie. Bewustzijn werkt met energie.

Als je de nieuwe-energie ademhaling doet, dan activeert het. Het activeert alle energieën, en het gaat zijn weg, zo jij dat wilt, via de adem, heel simpel en heel efficiënt naar jouw leven. En dan is er heel weinig wat je nog hoeft te doen. Mijn Ziel en Zelfliefde is elke dag meer en meer geopend en aanwezig in mijn lichaam mede omdat ik elke dag wel een kwartier adem.
Deze ademhaling is geen techniek of methode het gaat over kiezen en werkelijk toestaan.

Heerlijk om zacht in mijn buik te ademen en bewust de liefde en wijsheid van mijn ziel/essentie te kunnen horen, weten en voelen. Eigenlijk is het niet uit te leggen omdat het voorbij het verstand gaat. Het is zonder hoofd, gewoon voelen en weten maar vooral volledig in het Nu.

Adembenemende groet van Tien