Niet in slaap kunnen vallen of na een uur wakker worden is over het algemeen heel vervelend voor de mens. De meeste mensen hebben geen idee hoe het komt en liggen daar dan weer over te piekeren.

Al meerdere keren hebben mensen aan mij gevraagd om een slaapsessie in te spreken. Ik expander mijn bewustzijn dan naar die persoon en vraag aan zijn of haar bewustzijn wat goed is om te weten in verband met het slapen. Ik krijg dan informative waarmee ik de ademsessie kan inspreken.

Voor velen is het door de hoog sensitiviteit lastig om zichzelf over te geven aan eigen slaap. Vooral omdat in het dagelijks leven de buitenwereld vaak een soort bedreigend is. Hierdoor is overgeven aan de slap best spannend omdat het onbewust niet veilig lijkt. Ik help dan in de sessie om diep te ontspannen en dat de person zich veilig bij zichzelf voelt.

Er was ook eens een jongen waarvan ik voelde dat hij altijd een onrust ervoer in zichzelf omdat zijn ouders beide een verschillende cultuur in zich hebben. Hierdoor maalde het bij hem…ongeveer zo van “waar hoor ik bij?”Hij was zo dankbaar dat ik dat naar boven haalde en kon zich meer ontspannen.

Onderstaande bedankje kreeg ik laatst:

Lieve lieve Tien! Wat een mooie en ontzettend liefdevolle slaapsessie heb je voor me ingesproken. Ik ben er afgelopen 2 nachten mee ingeslapen. Niet meteen, maar al wel in kortere tijd dan de afgelopen tijd. En voel dat ik ook dieper slaap. M’n dochter had vanavond wat aandacht nodig. Maar nu kruip ik m’n bedje in….. met jou!!😊 Heel erg bedankt. Je hebt me heel veel gegeven. 🙏🙏💖😘

De investering in een slaapsessie is 30 euro.