Je lichaam is het deel van jou dat werkelijk het meeste misbruik heeft geabsorbeerd dit leven.
Je lichaam komt dan in situaties van de onbalans in energie of energiemisbruik.

Wat belangrijk in het ontwikkelen van de relatie met je lichaam is: er letterlijk mee gaan praten.
Ga met je fysieke lichaam praten – met de organen, met het lichaam als één geheel, met de cellen, wat dat ook moge zijn ontwikkel een intieme relatie of een communicatie. In plaats van je lichaam te zien als een noodzakelijk maar lastig soort voertuig, die je mee moet dragen, en in plaats van toestaan dat je lichaam het reservoir van oude en on-gebalanceerde energieën wordt, ontwikkel die relatie. Praat ermee en vertel je lichaam dat het oude opgekropte energieën niet hoeft vast
te houden. Die kunnen direct vertrekken. Ze kunnen wegstromen via het ademen waar Romy en ik nu mee werken.

Technologie vanuit de medische wetenschap werkt het beste in je lichaam als je een relatie met je lichaam hebt opgebouwd . Als je het eigendom erover neemt.
Zie je, als iemand zegt “Ik heb kanker, maar ik weet niet hoe ik het kreeg. Ik heb indigestie, maar ik weet niet waar dat vandaan komt”, dan negeren ze eigenlijk hun lichaam. Je lichaam probeert met je te praten, niet in een niet-taal vorm maar in zijn eigen energievorm. Het wil de erkenning, het wil de aandacht en bovenal wil het dat jij toestemming geeft om de gifstoffen en de onevenwichtigheden te laten gaan. Als je een operatie nodig hebt bereid dan je lichaam voor. Praat tegen je lichaam net zoals je tegen je liefste vriend zou praten. Laat het weten dat het zichzelf kan helen en dat jij als mens dat overlaat aan het lichaam van bewustzijn.

Als ik tegen jullie zeg….neem jezelf in bezit dat bedoel ik mede dit.