Ik vertel zo graag over moeiteloosheid en kiezen voor je authentieke ik.

Elke dag begin ik om mezelf helemaal toe te staan wie ik ECHT ben en dan mezelf te expanderen in mijn omgeving. Dit is zo krachtig gelijk dat ik meteen weer voel dat mijn authentieke ik de creator is.

Zo ook weer de flow van vandaag. We gingen naar mijn droomwens de Plitvice watervallen. Komen we daar aan en kopen een kaartje blijken er al 750 mensen binnen te zijn en mogen wij 2 uur wachten voordat we met een boot mee kunnen. Ik zag om me heen iedereen teleurgesteld naar het restaurant lopen. In mijn aanwezig blijven liep ik naar in de info balie en vroeg wat we deze 2 uur konden ondernemen.

Er was 20km verder op een prachtige grot en daar kregen we korting voor. Mooi …gelijk aktie genomen en de keus gemaakt. Mijn mens zegt dan ja maar…ja maar als we dan…ik zeg dan in zelfliefde STOP. Heerlijk is dat en de rit er naar toe was beeldschoon en daar aangekomen konden we zo aanschuiven bij een engelstalige groep met gids. Eerlijk ik geniet zo van dat wakker zijn en dan met de stroom mee gaan. Moeiteloos zonder tijdsdruk reden we weer terug en precies 2 uur later stonden we voor de ingang van de watervallen te stralen van onze ervaring en wat er komen gaat.

Ik kan haast niet vertellen hoe mega mooi het daar is. Opeens ging het onverwacht regenen en ik had geen regenkleding bij me. Toch bleef ik vertrouwen dat het oke was zo. Mijn mens wilde weer van alles ervan vinden en weer zeg ik dan tegen mijn mens liefdevol STOP. Ik merk dan dat ik open kan blijven en er niets tussen mij en mijn autentieke ik schuift. Ik blijf dan zo ongelooflijk blij en genieten en zoals je al begrijpt…het was een aardige bui en toch was ik niet doorweekt.

Zo begeleid ik ook mensen dat ze steeds meer zien dat je kan kiezen voor moeiteloos blijven stralen in alles wat je doet. Daarom is het zo belangrijk om te zien dat ons mens bang is voor tekort en graag overal iets van wil vinden. Precies dat maakt dat wat je doet niet meer stroomt. Je haalt dan zelf de flow eruit terwijl het moeiteloos kan vanuit volledig vertrouwen in je authentieke ik. 💖💖