Als een rups kwam jij de aarde binnen. Jij was een vlinder die al een vlinder was, maar tijdelijk in een cocon gestopt. Een cocon met allerlei vormen van expansie om uit de cocon te breken. De vlinder is nu wederom vrij, helemaal vrij van het oude verhaal en van de verbinding met de cocon.

Het is tijd om de geboorte met jou in te gaan. De sprong in jezelf van oud naar nieuw. Van mens naar Authentieke Ik. Waarbij jij je herinnert dat je altijd de vlinder al was en bent. Alleen droeg je de kleuren van iemand anders omdat jij vond dat je dat aankon. Omdat jij wist dat je deze duisternis van vastzittende energie kon bevrijden. Dit leven had jij de potentie om allerlei vormen van energieën en kleuren mee te nemen in jouw indaling. Energieën om voor de families door te breken en om de families te laten zien wat mogelijk is. Deze energieën heb jij dit leven gedragen voor anderen. Mensen, wezens, engelen, de aarde, het universum en Omniversum. Al deze vormen van dimensies zijn niet eens van jou geweest. Jij hebt ervoor gekozen om dit te doen, erin te staan, en te faciliteren. Het was het dragen van hun kleuren.

Hierdoor had jij zoveel verwarring over jezelf. Ook over wie je bent, wat van jou is en wat niet en waar komt toch alles vandaan? Terwijl je ook voelde dat je een vlinder bent. De verwarring kwam door het dragen van deze energieën om deze te bevrijden van hun structuren en systemen. Jij hebt deze energie als jezelf aangezien. Je hebt jezelf zelfs geleerd om ervan te houden en je ermee geïdentificeerd. Je hebt vele illusies mee naar de aarde genomen waardoor je belemmerd werd om in de volledige balans van het mannelijke en het vrouwelijke te zijn.

In 2020 ga ik je weer vaak herinneren dat alles wat jij voelt en ervaart in de aardse werkelijkheid niet van jou is. Het zijn energieën die nog vastklampen aan jou om je de weg naar het nieuwe te belemmeren. Het is de collectieve energie die jij in het begin van dit leven hebt meegenomen.

Je overstijgt dan de dualiteit van het massabewustzijn om je nieuwe leven te omarmen en te belichamen. Adem met ons mee….de vrouwelijke energie creëert in jou nieuw leven op aarde waarbij jouw mannelijke energie de compassie geeft aan je geboorte in 2020.

Deels uit Goud (nieuwe energie alchemie)

Lots of love van Tien