Mijn lief en ik zijn op Cran Canaria. Vandaag stonden er twee wandelingen op de planning. Ik opende mijn ogen en ademde deze dag in en koos voor magie en moeiteloosheid. Na het ontbijt gingen we op weg met de auto slingerend langs afgronden waar vandaag zowaar geen verder verkeer was. Gisteren veel wielrenners die dan met 70 km van de berg af suizen. Vandaag rust.

Terwijl we de eerste stappen het bos in zetten overviel me een intens vreugdegevoel als een soort emotie. De energie was zeer zuiver daar. Ik keek rond en voelde dat ik in een magisch bos aanwezig was. Ik keek rond en zag hele zwarte onderkanten van de bomen en zwart geblakerde struiken. Het gekke was dat het nog mooi stond ook. De kleuren van de dennen naalden en het nieuwe groen staken prachtig af tegenover het zwart. Zie de foto”s.

Ik ademde het bos in en voelde de energie. Ik was diep geraakt dat het bos niet aan het rouwen of lijden was….het tegendeel was waar. Het bos liet mij zien dat LEVEN veel belangrijker is. Allemaal nieuw leven liet het bos zien. Het ging gewoon verder waar het gebleven was van voor de brand. Wauwww wat een voorbeeld voor de mensheid is dit bos.

Kies jij voor Lijden of voor Leven?