Zoals jullie allen wel merken is het de tijd van opschoning in ons lichaam. Tijd om vanuit je Authentieke ik te leven in de nieuwe Energie. Tijd om jezelf als een creator of een magiër te laten spelen en genieten. Tijd om je diep weg gestopte valkuilen en blinde vlekken nu recht in de ogen te kijken en erkennen en vrij te laten. Het recyclen wat iedereen leven na leven aan het doen is mag nu gezien worden. Als je hiermee doorgaat dan blijf je in je eigen gecreëerde vissenkom. Zolang je nog regelmatig een depressie achtig gevoel hebt, een eenzaam gevoel, een lusteloos gevoel of vele andere onbestemde gevoelens of emoties dan heb je nog wat onder het tapijt geschoven om weer te gaan herhalen.

Het is nu TIJD om door te pakken. Het is tijd om moedig te zijn en weten dat de tijd dringt. Nu de verantwoordelijkheid nemen voor alles van jou. Voelen dat je kan kiezen voor genoeg is genoeg met het ellendig voelen of genoeg is genoeg met de ziektes die ik in mijn lichaam blijf houden. Echt….neem de verantwoordelijkheid om onder het tapijt te kijken wat er nog ligt zodat je het tapijt op kan rollen en ieder hoekje en gaatje in jou kan vullen met de nieuwe glasheldere energie zonder trilling of vibratie. Moeiteloosheid, meesterschap, passie en pure vrijheid komen ervoor in de plaats. De nieuwe mens zonder de ballast van het verleden is nu aan de beurt.

Is dit moeilijk om aan te gaan?

Nee.het enige is dat je weet dat als je toestaat om samen met jouw authentieke ik alles uit te zuiveren in je lichaam en je ziel…..dat wat je dan voelt en ervaart erbij hoort dat je het toestaat er te mogen zijn. Dat je dan niet wil gaan helen of fiksen want dan kies je voor oude energie en recyclen en het uitzuiveren stopt.

Lieve mensen dit is ons laatste stukje waarin we nog een sprong in het diepe moeten wagen. Ik heb al zoveel mensen gefaciliteerd tot dit randje waar ze niet verder durfden. Als je stopt dan heb je nog steeds geen vrijheid. De meeste mensen durven niet verder terwijl het dan pas echt begint.

Romy en ik zijn over het randje gegaan en praten er nog dagelijks met elkaar over. Wij kunnen aan jouw authentieke ik vragen wat jij nog onder het kleed weg moffelt of schuift waardoor je maar al het oude blijft herhalen. Wij doen het niet om rijk te worden maar om het collectief en jou te ondersteunen om het ook toe te staan.

Een vraag hierover aan jouw essentie met antwoord bij Romy en erna een ademsessie om het te gaan erkennen bij mij is samen 60 euro.

Eerlijk ….je zal verbaasd staan hoe helder en vol compassie deze 2 sessies jouw leven zullen veranderen.

www.authentiek-ademen.com