Deze gaat over een jonge vrouw. Ze had een baan met kinderen in een bedrijf waar de collega’s en baas haar te veel inspraak vonden hebben. Ze vonden haar lastig en lieten dat vaak merken.

De vrouw komt een sessie bij me doen hiervoor omdat ze het geloofde dat ze lastig was en wilde dat gevoel weghebben. Ze vertelde het verhaal en ik moest liefdevol glimlachen omdat vanuit Essentie het er zo anders uitziet.

Wat ik toen zei ” je bent niet lastig….je bent vernieuwend…jij ziet wat kinderen echt nodig hebben en hebt power genoeg om ervoor door het vuur te gaan. Jeahhhh” Eerst geloofde ze me niet helemaal want dat was wel heel anders. Ze was toch verdrietig en boos? Ja je wordt daar niet gezien en dat mag je niet leuk vinden. Zelfs blehhhhh.

Mijn advies was zoek snel een baan met kinderen waarin al in je sollicitatie duidelijk wordt dat jij power hebt om iets nieuws neer te zetten voor kinderen. Ook vertellen dat je duidelijk voor jouw waarheid uitkomt. Toen ik dat zei daalde het bij de jonge vrouw in. Ze brak open en voelde het resoneren.

Zo gezegd zo gedaan. Binnen korte tijd leest ze een advertentie waarin een baan aangeboden werd als coach welke helemaal nog opgezet moest worden. Bingo voelde ze.

Ze belde mij omdat ze zich weer klein voelde…zo van kan ik dat wel? Ik heb toen een korte ademsessie ingesproken waarin ze vanuit haar authentieke ik haar anders zijn en vernieuwing weer kon voelen. Eigenlijk vanuit haar blauwdruk. Ze heeft de sessie 2 keer geluisterd en de sollicitatie brief geschreven en werd gelijk uitgenodigd.

Weer angst bij haar voor het gesprek. Ik weer een korte sessie ingesproken vanuit mijn gepassioneerde authentieke ik zodat zij vanuit haar authentieke ik over haar Zelf en kinderen kon spreken.
Als ze uit haar menselijke ervaring zou spreken zou ze over haar echte kunnen twijfelen en zou de energie die ze neerzet….Twijfel zijn.
Nu zette ze zich neer in haar volle glorie met stralende ogen. Nadat ze de avond ervoor en de ochtend zelf de ademsessie helemaal ontvangen en toegelaten had in haar lichaam.

En ja hoor ze werd met open armen toegelaten om daar als coach 40 uur te werken. Het is een baan op haar lijf geschreven en ze geniet enorm van zichzelf en de kinderen. ????????

Voor mij is het duidelijk dat wij als mens zo gewend zijn om in ons mensdeel te zitten dat we vergeten dat we een authentieke essentie ik hebben. Eerlijk het is een wereld van verschil waarmee je je laat zien naar de buiten wereld. Schroom dus niet om iemand zoals ik te benaderen om je daaraan te herinneren.

Een groet vol zelfliefde van Tien.