In de loop der jaren zijn er wel stellen bij me geweest om te kijken naar hun relatie. Zelfs bij mij is ooit een relatie echt afgerond en uitgesproken. Daar waar de mens niet goed bij eigen gevoel kan komen kan ik mee kijken en de verhalen er om heen weghalen. De essentie blijft dan over. Gaan we verder of gaan we uit elkaar?

Nu de laatste paar keren kregen Romy en ik samen een aanmelding om liefdes koppels op een hoger plan te brengen. Nou laat dat maar aan ons over. Wij voelen ons een gouden moeder en dochter koppel en hebben dit ook belichaamd.

Het laatste stel was al lang samen en wilde graag dat wij mee keken hoe ze weer de verdieping in konden gaan. Lastig nu om uit te leggen omdat we niet over de inhoud kunnen praten. Geloof me het was beyond. Romy heeft vooraf eerst aan beide authentieke ikken gevraagd om te vertellen met woorden waar ze nu zijn en waar ze naar toe kunnen in de liefde. Ik lees dan de channel voor in mijn sessie kamer als ze bij mij zijn en zorg dat hun mens en authentieke ik luisteren en ontvangen. We praten en delen en lachen er mee. Dan gaan ze liggen en doen we een lange ademsessie waarin ik spreek vanuit hun authentieke ikken en mijn meesterschap. Beide konden het helemaal toelaten en ontvangen. Wowwww wat was dat meer dan mooi.

Het koppel zei ongeveer bij het weg gaan “we voelen onze heilige liefdes relatie weer en hebben zin in wat ons is aangereikt door Romy en jou”.
Ik kon alleen maar twinkels in mijn hart voelen en voel zo enorm veel vreugd en diep respect voor deze twee prachtige mensen maar ook voor Romy en mij die de energie beweging voor ze neer zetten. Jeahhhhh wat is leven in vrijheid toch fijn.

Een sessie als hierboven is 110 euro voor samen. Waarvan ruim 2 uur bij mij.