Elke dag voel ik meer en meer hoe fantastisch het is om op aarde te zijn. Ik voel dat vooral als ik op het strand loop. Voor mij een paar minuten van huis dus loop ik daar vaak. Mijn ziel laat me de laatste tijd vaak voelen hoe amazing het is om een lichaam met zintuigen te hebben. Ook hoe geweldig het is om te kunnen voelen wat je voelt. Als ik dan langs de zee rand loop dan open ik al mijn zintuigen en voel de wind door mijn haren waaien en de wind langs mijn huid en haartjes strijken van mijn gezicht.

De wind die zo vol liefde en pure stoerheid samen met mij speelt. Heerlijk is ook de zonnestraal die mijn huid verwarmd en ik voel me dan zo zacht en vrouwelijk in mijn hele lichaam aanwezig. Mijn ogen kijken onderwijl naar het water in de zee en met mijn verbeelding laat ik de zee dan helemaal door mij heen gaan, elke cel vult zich met  (voor mij) de grootste liefdes geleider die er is.
Onderwijl voel ik de verbinding in mijn hele wezen met die eindeloze zee. Meeuwen vliegen langs en over mij heen en laten van zich horen wat ik hoor met mijn oren. Dezelfde seconde voel ik in mijn lichaam wat de meeuw met mij deelt. Eigenlijk wat de hele natuur met mij wil delen. Yesss en dat is pure schoonheid in elke vorm.
Soms is het dan net of ik dan uit elkaar barst van de liefde en schoonheid die ik ook weer deel met de natuur.
Yessss IK LEEF en ben er zo dankbaar voor <3.