In een sessie van Tien gaat ze samen met de ouders eerst ademen naar ieders eigen zielenliefde. Vader en moeder gaan eerst hun eigen eenheids-verbinding toelaten en Tien begeleid de ouders hierin. Met z´n drietjes is de liefdes trilling dan zeer hoog waardoor er een soort vortex ontstaat waarin het babyzieltje gemakkelijk de weg kan vinden naar het babylijfje.

De geboorte van de Ziel is verwarrend. Hoe dichter naar de aarde hoe meer versluiering er is. Steeds verder weg van de eenheid in de Kristallijnen dimensies geeft een soort chaos gevoel voor het zieltje.

Bij en na de geboorte van de baby is steeds even de energie van het zieltje aanwezig. Ongeveer negen maanden na de geboorte doet het zieltje erover om in te dalen. De volledige incarnatie duurt 6 of 7 jaren.

Tien als Adoula en samen met de ouders gaan wij het zieltje diep welkom heten om de weg naar de aarde soepeler te laten verlopen. Het zieltje zal door de hoge trilling van liefde vanaf de aarde, de weg makkelijker kunnen vinden.

We gaan spelender wijs praten met het zieltje en het babymensje. Hardop of in jezelf. Energetisch maakt het niet uit. Alles is voelbaar in verbinding.
We gaan het zieltje en de baby vertellen en laten voelen hoe fijn het op aarde is. Zodat het zieltje ook steeds meer vertrouwen krijgt dat hij/zij ook zijn/haar eenheid op aarde kan behouden en hierdoor meer durft te aarden.

Wat we zoal kunnen laten voelen en vertellen……

  • Je bent heel erg welkom op aarde, wij en iedereen is blij met je komst.
  • Ook de planten en de bloemen en de dieren en het strand zijn blij dat jij nu op aarde bent.
  • Je bent dit leven op aarde helemaal veilig. Veilig bij jezelf en veilig bij deze ouders.
  • Als je iets moeilijk vindt dan heb jij je eigen licht en liefde nog en daar kan je mee stralen, dan kan jij altijd zelf het probleem oplossen met je innerlijke wijsheid.
  • Wij steunen je wat er ook maar in je leventje gebeurt, wij begeleiden je hierin totdat jij jezelf helemaal kan steunen. Je bent veilig. (dan moet je ook zeker weten dat je dit kan en meent)
  • Vertel de baby alle geneugten van de aarde…waarom we eten…waarom we wandelen…waarom we samen in een huis wonen… hoe planten groeien…
  • Vraag of zij/hij de aarde energie wil inademen en de energie van de aarde zijn voetzolen laten binnengaan. Verbinden met de aarde is toestaan dat je je opent voor de aarde. De aarde wil niets liever als met jou verbonden zijn. Vertel hem dat de ziel van de aarde in en om hem heen is. Hij/zij mag de aarde omarmen.
  • Ga met hem energetisch naar velden vol bloemen en wijs hem erop dat hij hiervoor gekozen heeft. Dit is nou de schoonheid van de aarde laat je dan voelen.
  • Vertel hem/haar dat de aarde een grote plek voor hem/haar heeft…vraag maar of hij dat kan voelen.

De sessie is een onvergetelijke ervaring voor het hele universum.

Liefdevolle groet van Tineke