Schrijven over de dood.

Twee weken geleden werd ik wakker en had zin om te dansen die dag of avond. Ik ging naar de computer en opende mijn mail om te zoeken waar er iets te dansen was. Ik kreeg meteen een bericht uit 2011 waarin ik met mijn overleden vriend over dansen sprak. Het was bizar maar alles wat ik probeerde kwam ik bij iets van de dood terecht. Bijvoorbeeld ook mijn ervaring beschreven als multidimensionale stervensbegeleidster van een man in een mail aan een vriendin. Ook andersom van een andere Adoula haar verslag aan mij. Kortom in een kwartier zag ik op alle lagen de dood voorbij komen terwijl ik naar dansen zocht.
Ik ben gaan ademen naar mijn Authentieke ik om toe te staan wat mijn bewustzijn mij wil laten weten. Heel helder kwam dat het tijd wordt om mijn multidimensionale visie over de dood en zelf doding te beschrijven in een Ebook. Misschien worden het zelfs wel meerdere boeken. De hoofdstukken nu zijn:

De dood
Angst voor de dood
Angst om te leven
Zelf doding
Dreamwalk Death Transition (Transitie Gids) zie …als de dood.
Leven

Ik snap waarom juist ik dat kan schrijven. Ik kies voor leven vanuit mijn essentie en sta mezelf toe om intens te genieten van alles wat naar mij toe komt. Zo zit ik elke dag blij en gepassioneerd een paar uur te schrijven over de dood en brieven te lezen die mijn vriend aan mij schreef voordat hij een eind aan zijn leven maakte. Alles is doorspekt met zoveel liefde dat ik ervan geniet. Juist in het lezen en schrijven ervaar ik dat dood geen einde is. Ook dat liefde geen einde heeft. Mijn en zijn liefde zijn nog precies hetzelfde als toen hij nog op aarde was. In de andere sferen is hij nog steeds dezelfde ziel. Ik zie het gevecht van zijn mens en de grootsheid van zijn ziel en essentie. De dood is voor mij geen einde maar een nieuw begin.
Het deel van mijn overleden vriend is af..wil je het lezen stuur mij dan je email adres dan stuur ik je het word document toe.

Blije hug van Tineke 10