Waarom juist nu op aarde?

Wij allen die nu op aarde leven hebben heel bewust gekozen om juist nu te leven. Nu waarin we de af gescheidenheid in onszelf kunnen laten oplossen als sneeuw voor de zon. Nu waarin we kunnen gaan ervaren dat onze ziel en essentie onze liefdes begeleiders zijn voor altijd. Nu in deze nieuwe tijd waarin je kunt kiezen vanuit de Essentie-creator die je in oorsprong bent in plaats van uit ons mens die totaal beïnvloed is door mee te doen in de matrix oftewel het massa bewustzijn of soort netwerk wat geplaatst is. De potentiëlen liggen buiten de matrix voor degene die bereid zijn om ergens anders te willen kijken voor antwoorden. Dit is allemaal Nu in 2018 mogelijk.

De aarde is uiteindelijk de meest prachtige ervaring. Het heeft zijn ups en downs, het heeft zijn pijn, maar het is absoluut een cadeau. Want hier op aarde kun je begrijpen wat het is om een ultieme schepper te zijn, want je bent in één van de meest moeilijke en uitdagende tijdlijn-omgevingen-dualiteit-vastheid materie aanwezig. Maar ook biedt de aarde zoveel prachtige gaven als schoonheid en reflectie. Je kunt werkelijk je plek innemen om samen te smelten met het leven in jou en het leven in de aarde. Je kunt in een fysiek lichaam totaal genieten van de ervaring van het leven op aarde.

Je kunt hier uitvinden wat het is om je essentie/ziel in materie te belichamen. Je kunt op aarde niet alleen een andere engel zien vermomd als mens maar ook deze lief hebben en kussen. Je kunt met andere menselijke engelen feest vieren en met hen avonturen beleven. Je kunt op aarde de wind door je haren voelen ruisen en het zand onder je voeten voelen. Proeven en ruiken en al je zintuigen openen. Eten en drinken en ga zo maar door. Dit kun je niet in- andere sferen zonder je fysieke lichaam maar je kunt dan ook niet in de diepte van de ervaring van het leven komen zoals je op aarde wel kunt.

Het heeft inderdaad vele, vele levens geduurd, maar het was diep in ons bekend dat dit leven het grootste potentieel had om die laatste veranderingen aan te gaan brengen, om alle oude manieren, de oude energie, los te laten om jezelf te openen en uit te breiden – en we doen het gewoon door te ademen en het toe te laten.
We zijn grootse mensen-engelen. Je ziet het gewoon niet in de spiegel, maar je bent een grootse, grootse engel met wijsheid die verder gaat dan alles wat je maar kunt bedenken. Je hebt een heel proces voor jezelf opgezet, een ontwaken terwijl je in fysieke materie belichaamd was.

Zie je, je zou een ontwaken kunnen hebben in de nabije rijken, of in de engelenrijken, maar het zou niet dezelfde impact of betekenis hebben. Het zou niet hetzelfde niveau hebben van wat je ‘succes’ zou noemen als wat er gebeurt als je door je ontwaken heengaat, of je realisatie, terwijl je in feite in het fysieke lichaam bent. Als je het in de materie kunt doen, als je het kunt doen met alle uitdagingen, alle barrières om je heen terwijl je in een fysiek lichaam bent, dan heb je echt iets bereikt. Je hebt echt bereikt wat je van plan was te doen.