Altijd Feest,

Er zijn mensen die tegen mij zeggen dat ik alleen maar de leuke dingen in mijn leven op facebook zet en de moeilijke dingen niet laat zien.
Ik zal proberen uit te leggen waardoor ik geen moeilijk meer ervaar. Enige jaren geleden ben ik gestopt met aan mijn mens te werken. Gestopt om mijn verleden en vorige levens te willen begrijpen en aanvaarden. Gestopt om nog meer naar mijn innerlijke kind te kijken en te omarmen. Ik kreeg toen door dat we ons mens niet kunnen verlichten door er hard aan te werken of te processen.

Nu ga ik voor het toestaan van mijn IK BEN (authentieke ik) en mijn verlichting zal op een natuurlijke manier ontstaan. Toestaan betekent alleen maar… ga naar buiten en GENIET van het LEVEN. Voel dat je een creator in de hoogste vorm bent. Adem en ontvang dit ook.
Hier is Zelfliefde voor nodig en ook dat is openen en toestaan. Mede omdat ik heel veel mensen en kinderen begeleid naar ieders eigen “authentieke ik en zelfliefde” ben ik zelf veel aanwezig in mijn “Ik Ben” in plaats van in mijn mensdeel met oude ervaringen en geprogrammeerd hoofd door de buitenwereld.

Vandaar dat voor mij geen goed of fout meer bestaat. Bij alles wat er van buiten af naar mij toekomt sta ik mijn “Ik Ben “ toe. Zo weet ik altijd meteen wat ik kan kiezen om te doen of te antwoorden. Vanuit Zelfliefde kijk ik naar de buitenwereld en dan ziet alles er andersom uit. Andersom als dat mijn mensdeel ernaar zou kijken. Andersom als dat de media ons vaak verteld.
Als er iets onverwachts gebeurt dan weet ik dat het mij dient. Wat later ook altijd blijkt. Ik kan nog vele A4tjes hierover vol schrijven omdat ik iedereen een moeiteloos leven gun.

Als jij voelt dat jij ook wil luisteren naar jouw onvoorwaardelijke bron van Zelfliefde ( jouw Ik Ben) in plaats van naar het onafgebroken gepraat van jouw menselijke mind zal een sessie bij mij je laten ervaren hoe je daarbij komt.

With love van Tien