Te bestellen als mp3.
Workshop van anderhalf uur: “Spel van Bespiegeling”.

Nadat we uit de eenheid onze reis zijn begonnen door het spiegelende dualistische Universum heen, hebben we een barre zoektocht ervaren als Engel. De zoektocht naar “wie ben ik?”.

We gaan in deze ademsessie de reis vanuit de oorsprong ( de eenheid) tot aan de reis op aarde toelaten. Tien laat zien dat we stappen, rollen en keuzes hebben moeten ondernemen om door de evolutie heen te gaan.  We zijn tot nu zoekende geweest en hebben ook tussen de levens in als Engel gevochten, sterren oorlogen en stilstand mee gemaakt.

We bleven maar zoekende waardoor we dualistische spellen speelden en wonden opliepen die we als Engel in de duisternis weg gestopt hebben. Gecreëerde mechanismes om onszelf af te weren van de duisternis. Schuld en schaamte die we in de duisternis hebben gestopt om ze niet meer te willen voelen. Terwijl het leven na leven in ons aanwezig bleef. Wachtende op jou. Alles mag je integreren in jezelf. Jouw heel en compleetheid mag in deze workshop naar voren komen.

Duisternis is niet eng, niet slecht of goed. Duisternis is een neutrale staat van zijn. Het is een spel wat speelde met het licht om alles te belichten. De duisternis is om jezelf te ontkennen en te verstoppen wat tot op heden nog gebeurt. In de duisternis zit jouw Ik Ben aanwezigheid.

We gaan onszelf openen als een kanaal. Om in dat kanaal alles te ontvangen, alle spellen die je gespeeld hebt in het spiegelende dualistische Universum. Elke ademhaling gaat je ook herinneren  aan de grootsheid die je Bent.

We gaan toelaten en ervaren zonder de pijn te hoeven voelen. Energie verschuivingen in jou gaan plaats vinden. Doe je mee?

Investering: 15 euro