Ons mens leeft met en voor de buitenwereld. Ons mens ziet alles tussen goed of slecht. Ons mens krijgt voeding van andere mensen. Door aandacht en liefde. Als ons mens geen aandacht en liefde krijgt dan is mens ongelukkig. Als er onaardig tegen mens gedaan wordt beschermd mens zich en gaat zich voeden aan eten of verdovende middelen. Of voeden aan medicijnen. Of aan extreme zaken om maar bezig te zijn.

Hier is niets mis mee omdat ons mens niet anders kan. Ons mens is geprogrammeerd door het verleden. We kunnen ons mens niet door ons mens veranderen.

Hoe kunnen we ons dan voeden?
Om je steeds te voeden van Je pure ware Zelf en om steeds voor je Authentieke Ik te kiezen. Om te gaan ademen en voor moed en lef te kiezen. De lef om alles los te laten van wie jij dacht te zijn. Gaan ademen en ervoor kiezen. Voelen in je Zelf wat deze keuzes jou geven. Het voelen van de essentie van jouw Authentieke Ik in jou. In jouw lichaam en in jouw wezen. Zo komt het goddelijk weten bij jou van zelf, want je kiest voor jezelf en het komt dan uit jezelf.

Gisteravond na een lange intense sessie vroeg de klant bij het weggaan ” kan jij nu wel slapen na zoveel intensiteit”? Ik antwoordde ” ja hoor want ik voed me niet aan jou maar blijf in en met mijn eigen Essentie”.

Liefs van Tien