Deze week droomde mijn mens dat ze verstrikt zat in de regels en systemen van de regering. De regels werden steeds strakker aangedraaid en ik vond het heel beangstigend in mijn droom. Een vreselijk gevoel. Waar bleef ik nog?

Toen ik wakker werd ademde ik mijzelf gelijk terug naar mijn Authentieke Ik, wie ik Ben. Waardoor ik mijn droom gelijk heel anders kon bekijken. Ik zag dat mijn mens angstig was dat ik mezelf vast zet in de systemen en er dan niet meer uit kan komen. Deze angst kwam uit het verleden waarbij we in alle levens de materie moesten belichamen juist om in deze structuren te kunnen zitten. We hadden toen ook een illusie opgezet om niet meer te weten wie we zijn. Waardoor we er ook niet meer op konden komen dat je uit structuren kan stappen. Dit was zo uitgestippeld om oude vormen en verhalen vanuit het verleden uit te spelen. Logisch toch dat dat heel eng in mijn droom voelde.

Nu in mijn nieuwe bewustzijn is het heel anders…..Nu weet ik wie IK Ben. Het is nu de kunst om de structuren en systemen te laten zijn voor wat ze zijn. Het zijn illusies van de materie.
Ik kan er ook naar kijken met compassie en gebruik maken van de regels en structuren. Zelfs mij te laten dienen door de structuren door er in en uit te kunnen stappen. Ik weet nu wie ik ben en dat zal een structuur nooit van me af kunnen nemen.

Ik hou me aan de basis corona regels en stap er buiten in en binnen weer uit. Kijk nooit naar het nieuws maar vraag om de basis te horen van mijn lief. Zo wordt mijn mens niet beïnvloed. Op facebook neem ik waar wat er allemaal gaande is en kijk met compassie. Hou mijn hart open en heb geen mening.

Ik/jij bent vrij. Dat geld voor velen. We hoeven niet meer bang te zijn dat we ons zelf verliezen of vast zetten in de structuren buiten ons. De illusie van af gescheidenheid hebben we niet meer vanuit onze Authentieke Ik. Zij zal ons altijd herinneren wie we zijn en dat we vrij zijn.
Dus omarm met compassie deze structuren en  maak er gebruik van voor wat ze zijn.
Ennnn….laat ze dan weer los.

Free hug van Tien