Hoe begon ik?

Inderdaad 1 januari 2008 opende ik officieel mijn bedrijf in Overveen. Ik begon als coach “houden van jezelf”. Het leek mij duidelijk dat ik voor de liefde naar de aarde ben gekomen. Elke dag voelde ik meer en meer dat de basis van mijn en ieder ander zijn leven zelf liefde is. Hoe meer zelfliefde ik toe liet hoe meer ik mijn ziel kon verstaan en hierdoor ook de ziel van mijn cliënten. Faciliteren ging steeds simpeler en sneller. Mijn ziel zei dat ik mezelf “zielen bekrachtigster” kon noemen en zo deed ik dat ook. Ik kon aan de kinderen en volwassenen laten zien dat ze niet hun mens hoefden te bekrachtigen of te veranderen maar dat ze de keus hebben om eigen ziel de leiding te geven over alles in hun leven. Ook deze jaren waren boeiend en hierdoor kon ik mijn eigen ziel steeds meer ervaren en belichamen. Elke sessie deed van ziel tot ziel ook iets met mij.

Mijn groei na 5 jaar.

Het nieuwe bewustzijn is echt mijn passie en ik nam ook elke dag uren de tijd om te ademen en mezelf te openen en te openen om mijn belichaamde verlichting toe te laten. Mijn pionier zijn is een nieuwe weg en het vraagt moed om steeds het onbekende in te stappen. Omdat ik regelmatig workshops geef en een kinderruimte nodig had huurde ik er een grote ruimte in Amsterdam bij. Ook daar heb ik 2 keer samen met Wesley de Excellence—Meesterschap school gegeven waarin ik nog meer heb ervaren wat het verschil tussen ziel en essentie is. Na 3 jaar heb ik de ruimte daar los gelaten omdat niets vast staat. Het voelde gewoon zo. Nu heb ik meer tijd om te reizen en geef veel sessies en workshops via skype of mp3 welke ik overal kan inspreken. In Zandvoort is nu mijn mooie lichte sessie kamer.
De afgelopen drie jaar ben ik een samenwerking aangegaan met mijn dochter Romy en we noemen ons platform “authentiek-ademen”. We hebben dezelfde visie en noemen onze ziel/essentie in onze workshops/mp3 sessies onze “authentieke ik”. www.authentiek-ademen.com

Hoe ik nu faciliteer.

In de sessies van 10 voor jezelf heb ik het alleen nog maar over onze essentie. Hoe ik nu faciliteer is zo verschillend met 10 jaar geleden. Nu doe ik pas wat mijn hoogste potentieel is. En dat is kinderen en volwassenen helpen herinneren dat ze wortels hebben die belichaamd willen worden. Dat ze zichzelf bestaansrecht kunnen geven door te kiezen voor LEVEN. In plaats van te kiezen voor de illusie van beperkt of klein, broos en breekbaar zijn. Ik laat zien dat macht en kracht van de mens is en dat onze essentie zonder dualiteit zichzelf wil ervaren via de mens. Ik laat zien dat alles andersom is en dat je leven over keuzes gaan. Ga je nog de oude loep in of kies je ervoor om de Echte Jij vrij te laten leven? Deze sessies vragen om een volle JA van de deelnemer. Verantwoordelijkheid nemen voor de Ik Ben Die Ik Ben.
Voor nu bedank ik alle honderden mensen, baby’s en kinderen voor het diepe vertrouwen in mij en mijn essentie wijsheid. Het waren 10 magische jaren die we samen gecreëerd en ervaren hebben. Dank dank dank.

Liefde van Tien.