De meeste van ons zitten nu thuis. Mijn weten zegt dat dat nou precies de bedoeling is. Alles en iedereen mag thuiskomen. De Aarde, de Economie, de mens, de natuur, het geld en ga zo maar door. Er is zoveel onbalans in alles mede door ons allen gecreëerd dat het daarom nu thuiskomen geblazen is.

Als we thuis zitten hebben we als mens ook tijd om te gaan beseffen hoe we onze Authentieke Ik ontrouw zijn. Dat we ons lichaam meer mogen eren en dat we de aarde meer eigen balans mogen laten nemen door verantwoordelijkheid voor de aarde te nemen.

Vele van ons hebben dit ook gevoeld. Ik heb al heel wat sessies gedaan de laatste dagen over dit onderwerp. Een enkel iemand belt mij vanuit angst of even de weg kwijt zijn maar de meesten willen meer verbinding met eigen passie of essentie. Ik juich daarvan. Dat is thuiskomen.

Ik voel ook elke dag meer en meer dat ik alleen nog maar sessies wil geven als mensen door mij gefaciliteerd willen worden tot in hun authentieke wortels. Daar ligt mijn talent en passie. Mensen die echt volledig gaan voor Bewustzijn en terug naar huis willen gaan.

Vanuit mijn Authentieke Ik zie ik dat er van alles om mij heen gebeurt en wordt gedeeld op social media. Prima want als er eerst chaos is wil iedereen dat er weer balans komt. Iedereen kan terug naar huis uiteindelijk.

Verantwoordelijkheid nemen voor alles wie je bent is nu van nog groter belang en dat wordt nu ook van ons gevraagd. Pas dan kunnen we zeggen….we doen het samen. En ja laten we goed zorgen voor ons medemens maar dan vanuit onze eigen authentieke wortels.

Much love van Tien