Enige maanden geleden ben ik benaderd door een man die een ver gevorderd stadium van kanker heeft en uit behandeld is. De man vond mij op mijn site omdat ik schrijf dat ik een Transitie begeleidster ben van voor tot na de dood. Een menselijke licht gids. Ook dat ik mensen begeleid die angst hebben voor de dood.
Bij onze kennismaking liet ik zien dat het Dreamwalken pas begint als de mens in zijn laatste weken is. Bijvoorbeeld al ligt in een hospice. Dan begint het communiceren van onze beide zielen als vanzelf te ontstaan. Ik ben er dan altijd in energie of naast zijn bed als hij dat kiest. Hij kan dan volledig op mij vertrouwen dat ik verbonden ben met zijn ziel.

De man voelde een paar maanden geleden nog niet zo ver en ik bood aan dat we al wel met sessies konden beginnen zodat hij meer zijn authentieke wortels en zelfliefde kon gaan toelaten. Zijn verleden is echt heftig te noemen met veel vernederingen in zijn jonge jaren. Vandaar heeft hij angst om vrij te leven en daardoor angst voor de dood. Ik legde hem uit dat alles wat hij nog bij leven kan transmuteren, hij in een volgend leven niet meer opnieuw hoeft te ervaren. Daar voelde hij wel wat voor.

Vandaag heb ik per telefoon de vierde sessie met hem gedaan en ohhhhh wat eer ik mij en de man. Zijn energie is bruisender geworden. Hij is rustiger en lacht meer van binnen uit. Hij heeft zelfs echt zin om nog een tijd te blijven leven en is niet bang voor Corona. Hij laat niemand in zijn huis toe en krijgt evengoed veel aandacht.

Hoe heb ik hem gefaciliteerd?
De eerste keer mocht hij praten en liet ik hem zien dat hij aan het praten was om zichzelf niet te voelen. Hij was verbaasd en wist het stiekem ook wel. Ik communiceer onderhand met zijn ziel en weet dan wat ik zeggen moet. Hij vertelde over helden waar hij tegen op keek en ik liet hem zien dat hij pas een held is. Hij die zo vernederd is en hij die zoveel meegemaakt heeft…..hij heeft het gered. Hij heeft namelijk een prachtige leeftijd bereikt en heeft nu alles wat zijn hartje begeerd. En…Ja hij is nu ziek door allerlei verschillende factoren.

De tweede en de derde sessie heb ik hem veel vernedering laten vertellen uit zijn jeugd en als hij uit verteld was liet ik hem zien dat hij het steeds zelf vanuit liefde heeft opgelost. Echt amazing was dat voor mij om te kunnen zien. De man daarentegen heeft zichzelf altijd na deze nare gebeurtenissen als een slappeling gezien. Hij geloofde mij in het begin niet. Hij bleef maar oordelen over hoe hij het gedaan heeft. Toch nu ik met hem adem en hij zijn hart weer beetje bij beetje verder opent ontstaan er barsten in zijn afkeuren. Hij begint het te zien en is veel vrolijker nu.

Iedere ademsessie luistert hij vaak na en de voorlaatste ging erover dat hij aan zijn lichaam vertelde dat hij kiest voor nog een tijdje leven. Ook vertelde hij het aan zijn ziel. Ademen en ontvangen en toestaan. Ik geniet enorm van wat er allemaal met hem gebeurt. En ik zeg ook steeds “jij bent mijn held”.
Maandelijks wordt hij in het ziekenhuis gecontroleerd en wat denk je…..zijn tumor is gestopt met groeien. Zijn levenslust komt terug in elke cel. Ik laat hem zien dat we niet kiezen voor beter worden maar wel voor leven. Zijn blauwdruk en goddelijk plan bepalen zijn overlijden daar komen wij niet aan. We gaan door en onze band wordt steeds dieper. Dat is belangrijk voor de Dreamwalk ooit.

So as we are.
Liefs van dankbare Tien