Zo half januari ging ik dansen bij Budha Dance en ik ging helemaal los in de dans.

Daar kreeg ik dorst van en ging in de rij staan voor een drankje.

Er stond een veel jongere man naast me en die zei iets tegen me….ik verstond hem niet en vroeg het nog eens te zeggen en nog een keer. Bleek hij Gelukkig Nieuwjaar te zeggen en ik lachen en zei : oh ik dacht dat je aan het flirten was haha. Hij keek verbaasd en vroeg aan mij hoe het kwam dat ik zo blij straalde. Ik antwoorde dat het komt om dat ik zo blij en gelukkig ben met mij. Hij keek met open mond naar me en zei: kan dat dan? Dat intrigreert mij, wil je er meer over vertellen?

Nou dat is aan mij besteed, Mijn passie is om mijn vreugd en liefde te delen. Het was geweldig we hebben een uur staan praten plus een dansje en gingen als laatste weg. We liepen samen naar de parkeergarage en het leek alsof we elkaar al een leven kende. Dit zijn voor mij nou ontmoetingen van een uur waarin ik gespiegeld krijg waarom we met elkaar op aarde zijn.

Let’s dance,