Ons  Lichaam bewust op aarde aanwezig laten zijn.
Veel mensen hebben in deze tijd ongemakken met het lichaam. Alles wil gezien worden. Ons lichaam laat een reflectie zien van wat we vaak nog niet 100% bewust hebben. Het lichtlichaam vraagt nu ook om gemanifesteerd te worden in het biologische lichaam.

Romy en ik ontdekken steeds meer potentiëlen van onszelf en wij hebben hierdoor veel te bieden. Vandaar hebben wij nu 2 losse mp3s gemaakt voor jullie en wel in 1 pakket.

Waarom deze 2 mp3s?
Ons lichaam vraagt om begeleid te worden in de nieuwe energie waar jij nu langzaam in glijdt. Ons lichaam is afgesteld op de dualiteit van de Aarde en jouw Bewustzijn is afgestemd op de Kristallijnen energie. Ons Lichaam heeft jouw aanwijzingen nodig om zich aan te passen aan het nieuwe.

Heling.
Wil jij ook kunnen stralen door je lichaam heen en diepe liefde voelen voor jou en je lichaam? Begrijp jij ook dat heling van je lichaam ook van binnen naar buiten kan ontstaan?

Op deze 2 mp3s doen wij voor hoe je kan ademen en je “Authentieke Ik” helemaal kan toelaten. Hoe je kan ontspannen in de armen van je eigen onvoorwaardelijke Liefde voor jou en je lichaam.
Contact met ons lichaam gaan we maken om ons lichaam voor te bereiden en op ontvangen te zetten. Vervolgens gaan we al ademend ons stralende  helende LICHT toelaten om door alle cellen van ons lichaam heen te stralen.
Dit is zo fijn voor je lichaam en tegelijk voel je je erna opgeladen en een bom van zelfliefde.

Lichtlichaam.
Jouw lichtlichaam gaan we begeleiden in het integreren met jouw biologische lichaam. We gaan je  Authentieke Ik om ondersteuning vragen om de diepe integratie van het weefsel, van de cellen, van het DNA van het lichaam tot het punt dat er geen afscheiding meer is van jou en je lichaam. Niet langer meer vanuit wantrouwen, spijt of misbruik van het lichaam reageren. Daarvoor in de plaats gaan we de Liefde en Acceptatie van het hele Lichaam van Bewustzijn toelaten.

Investering: voor 2 mp3s is 25 euro.