MP3- Wat zijn multizelven?

Elk individu is een ondeelbare eenheid op zich, een holografisch eenheidswezen. Dat wil zeggen dat ieder de eigenschappen, vermogens en hoedanigheden van het hele Omniversum in zich draagt. Jij bent God die zichzelf multidimensionaal uitdrukt. Je ziet jezelf dikwijls veel te klein !

Terwijl je op aarde bent in een 3-D-vorm besta je ook in de andere dimensies. Er is een ‘jij’ in de 3-D-wereld. Er is een ‘jij’ in de 4e dimensie, in de 5e dimensie, in de 6e dimensie, … , in de 12e dimensie en ga zo maar door. Ze bestaan allen simultaan op dit Moment en er is een voortdurende wisselwerking tussen allen.

 Wat gaan we doen?

We gaan via de bewuste adem onze multizelven uitnodigen om in ons lichaam op aarde thuis te komen zodat wij de vreugde vanuit alle dimensies kunnen ervaren.
We laten de multizelven in onszelf ontstaan zodat de multizelven met elkaar in vreugde kunnen communiceren in jou.

Een samensmelting van al die vreugdes van al jouw multizelven van wie jij bent. Elke Zelf heeft zijn eigen vreugde en expressie van vreugde die wij vrij laten komen in jouw menselijke zelf.

De vreugde die door jouw ademhaling bij je binnen komt. De vreugde die in jou activeert en in elke cel van je lichaam binnen komt. Zo kan jij de vreugde verder expanderen.

Jezelf helemaal toe laten in die vreugde. Als een standaard in jouw leven, als een aanwezigheid die volledigheid kan zijn.

Door: Tineke Lehman

Investering: 15 euro