NAAR JE AUTHENTIEKE IK

Mijn dochter en ik hebben samen een mp3 opgenomen van een uur.
Je bent niet per ongeluk in deze nieuwe tijd geboren. Nu, de tijd waar de energie steeds hoger wordt om ons wakker te schudden.
Wil jij ook tevoorschijn komen en gezien worden? Wil jij je uit je eenzame gevoel bevrijden? Heb jij al heel veel losgelaten en je verleden onder de loep genomen en toch voel je je nog steeds vaak gestresst, of onrustig en niet vrij?

Deze mp3 hebben we opgenomen om je meer op één lijn komt met jouw authentieke ik. In het eerste deel luister je naar Romy’s gechannelde informatie over het levensbelang van het ‘naar je Authentieke Ik gaan’.
In het tweede deel ga je ademen met Tineke. De nieuwe bewuste adem is de sleutel om vanuit zelfliefde je lichaam met al haar pijnpunten in te gaan. Vervolgens laat je je volkomen vrije Authentieke Ik toe in je lichaam. Zo kan het kristalheldere licht van je Authentieke Ik door je lichaam heen schijnen.

Deze mp3 geeft ondere andere de sleutel tot diepe liefde voor jezelf. Door in liefde je Authentieke Ik in je lichaam toe te laten ervaar je echte verbinding met jezelf. De eenzame gevoelens verdwijnen en vrijheid komt in de plaats.

Bestellen kan via onze gezamenlijke site www.authentiek-ademen.com of via contact op deze site.