Een deelneemster die alle drie de Nieuwe Energie cursussen  meegedaan heeft liet mij zien hoe ze het nu voluit kan leven. Niet alleen voor haar zelf maar ook voor haar kinderen als voorbeeld.

Haar 14 jarige dochter was heel intens mooie vormen koekjes aan het bakken voor de familie en dat mislukte in dochter haar beleving en ze werd opeens extreem boos. Terwijl ze daarvoor lekker rustig bezig was. Moeder zag het en voelde aan dat haar dochter zich wilde bewijzen naar de familie dat ze ook echt wel iets moois kan maken. Mede omdat er een nichtje is die heel vaak van oma complimenten krijgt. Wat het nichtje ook maar maakt wordt ze voor geprezen en wat de dochter maakt wordt nooit iets over gezegd door oma. Moeder tipte dit aan en de dochter gaat snikken en zegt “ja ik wil ook dat oma of anderen trots op mij zijn”.

Moeder moest slikken en vertelde aan het meisje over de verticale en de horizontale energie.

(Uitleg van Tien: “De verticale energie voorziening is jezelf laten fungeren als energie transformator tussen de Nieuwe Energie dimensie enerzijds en het hart van moeder Aarde anderzijds. Zo ga je synchroon lopen met de blauwdruk van moeder Aarde en plaats je jezelf in een harmonische wisselwerking met alles en iedereen om je heen. Het leven gaat jou dan dienen. “ )

Moeder vertelde de dochter ook dat ze mag zien dat ze op haar veertiende al kan gaan oefenen om in haar eigen kracht te gaan staan. Hoe fijn dat is om zo jong al te beginnen. Dat ze het niet van iemand anders hoeft te horen dat ze iets moois maakt maar dat ze daar zelf heel blij mee mag zijn. Dat ze zelf trots is op wat ze maakt. Het kwam echt aan bij het meisje. Mede omdat zij ook liever kiest voor eigen kracht in verticale voorziening als om afhankelijk te zijn van de buitenwereld in de horizontale energie voorziening. Ze zei zelfs dat ze haar moeder echt een goede moeder vindt en gaf haar een warme knuffel.

Ik deel dit graag met toestemming van de moeder.