Vannacht had ik een veelzeggende droom.
Ik was op vakantie met een groep mensen en midden in de week bezocht ik een dierbare tante die in dat verre land woonde. Jaren daarvoor heb ik blijkbaar de kleertjes van mijn 2 kinderen en wat speelgoed (welke ik niet meer gebruikte) bij die tante achter gelaten. Tijdens het bezoek gaf ze mij mijn eigen spullen mee in wel 10 tassen. Ze wilde het niet meer voor mij opslaan in haar huis. Ik kon niet anders als meenemen en legde het in mijn hotel kamer. Na een week zei iemand van de groep tegen mij “Tineke over een uur moeten we op de luchthaven zijn, heb jij alles al ingepakt?”. Oeps ik wist van niks en rende naar mijn kamer, wist het kamer nummer niet meer ( ken jij dat ook in je droom?) Help. Ik werd geholpen met zoeken en zag toen bewust alle spullen van de tante liggen in mijn kamer en ging ze toen pas bekijken. Zo lief al die kleertjes ik wist nog zo goed dat ze het aan hadden. Ook het speelgoed waar ze zo leuk mee speelde. Losse houten puzzels, grappige  poppetjes en autootjes. Hoe kon ik dat ooit allemaal meekrijgen? Ik proppen in de koffer en het ging niet. Er werd al op mijn kamer geklopt “kom je?” en ik was bij lange na nog niet klaar. ……..en toen werd ik geschrokken wakker. Pfffff

Ik ben gaan ademen en vroeg aan mijn Authentieke Ik raad. Ik wist opeens dat het mijn verleden was wat ik niet meer mee naar huis hoefde te nemen. Ik ging de droom opnieuw dromen en rondde het af door alle spullen op het bed neer te leggen met een briefje erbij dat de vinder ze mocht houden. Joehoeeeee ik huppelde daarna zonder rugzak naar de groep. I am FREE liet ik mij zingen.

Wij kunnen het verleden niet meenemen naar het nieuwe. De nieuwe Aarde. Net zomin als we twijfel kunnen meenemen. Ik ga voor los van het verleden. Dat is soevereiniteit. Jij ook?