Al vele jaren faciliteer ik een ieder naar Authentieke ik. Op het moment dat iemand echt wezenlijk contact heeft met Authentieke Ik is diegene er aan toe om ook te leren channelen. Dat houdt in dat je alles kan vragen aan je Authentieke ik en pure zuivere antwoorden krijgt die jouw waarheid zijn. Je kunt echt alles vragen wat je maar wilt. Ieders Authentieke Ik is daar blij mee want zij/hij wil niets liever dan samen met jouw mens het leven ervaren. In de jaren merk ik wel dat als je niet op één lijn met je Authentieke ik kan zijn, dan zijn de antwoorden deels bedacht door oude ervaringen of gelezen wijsheid. Je kan dus niet een beetje in je Authentieke Ik zijn.

Er zijn nu al een paar deelnemers die door het vaak te doen loep zuiver de antwoorden krijgen. Een beetje zo zuiver en puur als Romy het voor jullie ook doet. Hieronder vond ik zo een mooi antwoord van een van Authentieke Ik van een deelneemster dat ik vroeg of ik het mocht delen…….

Lieve Authentieke Ik, Het lijkt wel alsof telkens als ik een vraag stel zoals ik nu elke dag doe, dat alles meteen gaat shiften. Klopt dat?

Allerliefst mens van mij, Je vraag is heel mooi heel erg mooi, want dat is zo. Alles wat jij vraagt aan mij je authentieke Ik krijgt licht en daardoor shift het. Eigenlijk is het zo makkelijk. Niet dat alles meteen ‘opgelost’ is zoals je geest dat graag wilt, maar het krijgt licht zodat het een kant op kan gaan. Sommige zaken zijn vastgezet met gedachten en die zijn ook energie en daardoor kunnen zaken niet altijd even goed doorstromen. Alsof je een dam op een rivier zet waar dan mondjesmaat water doorheen komt. Zo is dat dan ongeveer. Als je oprecht een vraag hebt die Ik je authentieke ik mag beantwoorden dan komt er zo’n zuiver licht op dat dingen gaan bewegen, gaan veranderen, soms al heel snel. Je houdt dat gewoon niet voor mogelijk bijna. Bijzonder he? Ja, het is niet zomaar even een vraag stellen, het gaat verder dan dat. En daarom is het zo belangrijk te blijven schrijven, te blijven ademen en te blijven voelen. Liefs van je Authentiek schijnende ster.

  • Ik als Tien vind dit zo ongelooflijk liefdevol, helder en simpel dat we met elkaar steeds dieper kunnen voelen dat ons mens de verantwoordelijkheid mag nemen om de leiding helemaal aan Authentieke Ik te gaan geven. Wat Romy en ik merken is wel dat mens vele smoesjes heeft om dat niet te doen. Mens heeft namelijk angst om haar/zijn bestaansrecht als mens op te geven.
  • Wil jij ook meer overgave aan je Authentieke Ik toestaan om echt samen door het leven te gaan waardoor je buiten alle chaos blijft. Buiten de matrix bedoel ik daarmee. Als je alles kan vragen aan wie je echt bent dan zal jouw transmutatie zoveel malen sneller gaan als dat je er als mens aan zou gaan werken. (lees bovenstaande channel)
  • Weet dat Romy en ik al zoveel jaren als pionier voor jullie de weg vrijgemaakt hebben. Waarom zou je daar geen gebruik van maken.
  • Alleen al de training die er helemaal op gericht is om liefdevol jezelf als mens over te geven in de armen van wie je bent. Je Authentieke Ik.

Alle liefs van Tien.