Hoe kan je moeiteloos ascenderen?

Vele mensen die voelen dat dit hun laatste leven zou kunnen zijn, gaan bloedserieus aan de slag met zichzelf. Ze proberen hun mens te helen en zich veel energetisch te genezen op een spirituele manier die vaak van buiten af komt. Of door een ander gedaan wordt. Als je dit doet dan ben je niet helemaal hier op aarde. Dan ben je bezig met het ascentie proces. Dit is helemaal niet nodig.
Het enige wat echt nodig Is om alles uit dit leven te halen wat erin zit en dan ascendeer je vanzelf op een gegeven moment. Je hoeft daar dus niet mee bezig te zijn en vooral veeeeeeel meeeeerr mens zijn. In je lichaam gaan. Je lichaam kan pas lichtvormen aannemen als jij meer in je lichaam aanwezig bent. Je mens en ziel in evenwicht met elkaar in jouw lichaam kan pas de verlichting tot stand brengen. Jij bent de leider over jou leven over jou lichaam. Je hoeft er alleen maar helemaal in te duiken. Ik adem dan en ontvang mijn authentieke Ik in mijn lichaam om haar de leiding te geven.

Dat is toestaan, vanuit jouw menselijke toestand. Wie is de menselijke Jij? Wat wil jouw mens vanuit essentie. Je hebt vast tegen je lichaam gezegd dat t mag transformeren naar een lichtlichaam. Je lichaam heeft dit nooit eerder gedaan dus weet niet hoe dat moet. Jij bent hier de leider in en jij mag jouw lichaam begeleiden transparant te worden en dat houd in dat juist alles mag stromen en stromen en niks meer hoeft aan te haken. Zonder aan jezelf te werken door te ademen wat niet van jouw essentie voelt. De ware noden van je lichaam zijn liefde en aandacht van jou en vooral ook echt een meester hierin zijn is het meest simpele wat ons te doen staat.

Wees allerbeste vrienden met jouw mens. Samen lachen en samen lol maken. Van t leven genieten. De meeste van ons zijn het even vergeten. Ze zijn zo bezig met groeien, dat je vergeet wat het groeien eigenlijk nodig heeft. Denk aan een plant. Water, (zon)licht en voeding. Energetische voeding Is ook voeding, maar komt ook echt van binnenuit. Ook van binnenuit mag er gestraald worden door de ogen van je mens heen. Als een team. Jij in je lichaam. Geaard. In dit leven. Genieten van jou in jouw leven. Wees met jou als een hecht gezelschap.

In een 1 op 1 sessie kan ik jou faciliteren…. hoe je moeiteloos het ascenderen kan toelaten.

Liefs van mijn allerbeste vriendin en mijn Ik Ben…Tineke Tien