Zo ontroerend mooi zijn soms de momenten dat je energetisch gezien wordt. Mijn waarheid is dat alles levensenergie is. Dat als ik bijvoorbeeld iemand faciliteer dan geef ik levens energie. Dan mag er ook levens energie naar mij toe terugkomen. Dat kan in elke vorm terug komen. In de vorm van geld maar ook in de vorm van iemand die iets voor mij doet. Zo van aan 1 kant gaat er iets uit en aan de andere kant mag er iets in. Het gaat er vooral om dat ik mijn eigen energie in balans laat zijn. Dat is ook pure Zelfliefde.
Nu was het laatst duidelijk niet in balans. Ik had zoveel gegeven aan allerlei verschillende mensen dat ik voelde dat ik een keus mocht maken om levens energie terug te krijgen in welke vorm dan ook. Ik ben dan niet energie loos maar voel me wat uit het midden.
Binnen een minuut krijg ik een berichtje van Ellen Shélena dat ze voelt dat ze zo blij is met de cursus dat ze voor mij een kristallen armbandje wil maken. Zij maakt prachtige sieraden vaak intuïtief op bestelling voor mensen. Whahhhh wat een mooi cadeau en precies op het juiste moment. Zo zie je maar weer dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Ik ben zo blij met deze sprankelende armband. 🙏💎
Heel veel dank lieve Ellen.