Ademsessie voor Kinderen.

Af en toe vraagt een ouder aan mij of ik voor hun kind een ademsessie wil inspreken om het kind ook een tool te geven om terug naar Authentieke Ik te kunnen gaan.

Door het gamen en de angsten op aarde kunnen kinderen ook onrustig worden en hun Authentieke Ik dan buiten sluiten. Hun hartje dicht doen om zich te beschermen. Ook door het gamen of filmpjes kijken gebeurt dat.

De meeste kinderen die het voor het eerst luisteren vinden het wat vreemd of onwennig maar staan het wel toe. Mede omdat ik me van te voren afstem op het kind gebruik ik hun fantasie om het lichaam op een speelse manier in te gaan. Ik geniet dan zelf nog het meest van wat er allemaal uit mijn mond komt.

Het bijzondere is nu dat verschillende moeders aan mij vertellen dat de kinderen (vooral jongetjes) na een paar maanden vragen om nog een ademsessie of om het nog eens te horen. Ze herinneren zich toch het complete heelheid gevoel van het moment dat ze luisterden.

Bij een jongen had ik over de propeller van een helikopter verteld en dat de energie uit hem mocht gaan al draaiende met de propeller. Zoiets spreekt aan en hij verteld aan zijn moeder dat hij het iedere dag wel 3 keer toepast en dat zij het ook zo vaak moest doen want het helpt.

Kijk daar blijf ik nou zo blij van.

Liefde van Tien