Authentiek opvoeden

Voor wie?

Voor alle ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, leerkrachten en mensen die met kinderen 1 op 1 te maken hebben.

Waarom?

Is jouw wens dat je kind zichzelf op aarde blijft zien als iemand die precies goed is zoals hij/zij is en blijft stralen in wat hij/zij te bieden heeft? Misschien vraag jij je ook weleens af hoe je nou toch kan zorgen hoe jij jouw unieke kind hierin kan begeleiden? Wij kunnen de authentieke antwoorden vanuit het bewustzijn van jullie samen ontvangen waardoor jij een handvat hebt in het begeleiden van je kind.
Jij stelt een vraag over jouw kind of een kind dat onder jouw verantwoordelijkheid valt. Het mag ook over jou gaan in relatie tot het kind of kleinkind.

Een voorbeeld van gestelde vragen zijn:

  • Wat gebeurt er precies met mij en mijn kind dat ik soms zo getriggerd ben?
  • Onze 17 jarige dochter heeft ook een andere kant, een wat dominante en soms met woedeaanvallen…Ik vind het lastig om hier mee om te gaan. Hoe kan ik haar hierin begeleiden?
  • Wat heb ik nog te zien bij me zelf zodat ik mijn kinderen meer kan voelen in wat ze nodig hebben?
  • Een zwangere vrouw vroeg wat nu al belangrijk is om te weten voor meteen na de geboorte?
  • Mijn kindje van 2 kan niet in slaap komen, het duurt uren. Hoe kan ik hem begeleiden in de overgave?
  • Ik verlang naar meer ruimte voor mijzelf.
  • Mijn kleinkind stottert opeens na de geboorte van zijn zusje. Hoe kunnen we daarmee om gaan?
  • De kinderen in mijn kleuterklas zijn zo verschillend en onrustig. Hoe kan ik ieder kind benaderen zodat ze toch authentiek kunnen blijven?
  • Hoe kan ik mijn kind van 15 authentiek begeleiden in het omgaan met de digitale wereld?

Wat faciliteert Romy?

Romy channelt en ontvangt het authentieke antwoord en stuurt dit digitaal naar je toe. Je chat met haar hierover en vervolgens stuurt Romy het naar mij.

Wat faciliteert Tineke?

Ik lees en open mij voor het kind en de verzorger en laat mijn authentieke ik spreken in een ademsessie op skype of in mijn sessie kamer.
De ademsessie is de belichaming van de authentieke diepgang in het antwoord. Zo voel je tot in je tenen de simpelheid van opvoeden vanuit je eigen authentieke aanwezigheid en dat je dan het grote voorbeeld bent voor het kind.

Investering:

Per vraag met uitgebreid antwoord van Romy en Tineke apart is 60 euro.

Wekelijkse Skype Workshop

Iedere dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur.

AUTHENTIEK OPVOEDEN

Heb je al heel wat opvoeding methodes en adviezen voor je kinderen achter de rug?
In deze workshop gaan we terug naar wat we weten maar waar we niet altijd op durven te vertrouwen. Onze Authentieke Ik.

Hoe doe je dat?

Samen met Tineke gaan we eerst ademen helemaal terug naar jou. Door volledig en in harmonie samen met jou te zijn kun je uiteindelijk ook makkelijker verbinding maken met je kind. Er ontstaat dan meer ruimte voor jouw kind in jouw leven. Vooral als je in je eigen space blijft en niks van je kind hoeft, zoals aandacht of bevestiging dan zal de storing op de lijn wegvloeien. Ook wordt er gauw duidelijk wat ieder op dat moment echt nodig heeft, zonder menselijk oordeel en zonder poespas. Als je puur vanuit rust en “Authentieke Ik” daadkracht handelt… ben je de veiligste ouder ever en zal je kind jou op dat moment als voorbeeld zien. Je zal zien hoe simpel het dan is. Met deze wekelijkse workshop willen we jou vooral dat graag bijbrengen.

Vraag en antwoord.

Door van te voren vragen te stellen aan ons, over het omgaan of begeleiden van je kind(eren), kunnen we zichtbaar maken waar het hoofdprobleem ligt in jouw gezinssituatie. Romy de dochter van Tineke zal dan van te voren via haar “Authentieke Ik” verbinding maken met zowel jou als de “Authentieke Ik” van je kind(eren) om de antwoorden op de vragen helder te krijgen. Samen zullen Tineke en Romy deze antwoorden bespreken om vervolgens tijdens de workshop alle vragen om de beurt helder en begrijpelijk te kunnen uitleggen of behandelen. De ouders die mee luisteren kunnen dan onze visie ook later bij eigen ervaringen gebruiken.

Opgeven:

We kunnen 6 ouders in de groep plaatsen.
Voel je bij het lezen het kriebelen en krijg je zin om mee te doen?
Geef je dan snel op per mail authentiekademen@gmail.com
Of www.authentiek-ademen.com

Investering:

3 avonden is samen 50 euro.
Kan je een keer niet dan stroom je een volgende dinsdag in.

Video met uitleg