Interactieve Workshop

30 mei van 14.30 tot 16.30 uur

Verliefd op jeZelf.

Of is het eigenlijk andersom. Jouw Zelf is verliefd op jouw mens.
De onvoorwaardelijke liefde van jouw Ziel/ Zelf is grenzeloos groot voor jou.

Wat is Zelfliefde?

Diep vertrouwen in Zelf is de meest ultieme vorm van Zelfliefde.
Durf jij hiervoor te kiezen en het toe te laten?

Vanuit houden van jezelf bevrijd alles zich in jou wat nu nog gevangen zit. Het houden van je Zelf opent alle deuren en de mist in je hoofd. Van je Zelf houden is jezelf voorop stellen en jezelf de ruimte geven. Alles geven wat jij wilt. Niet schuilen of vluchten maar jouw Zelf laten zien.

Wat gaan we doen?

In deze workshop gaan we alles wie je bent binnen laten komen. We gaan een veilige ruimte in jezelf creëren die alleen voor jou bestemd is, waar jij helemaal jezelf kan zijn. Een ruimte waarin jij jezelf helemaal kan openen en je Zelf toelaten in alle lagen wie je bent.

Tineke legt wat uit en  begeleid je naar binnen zodat jij je Ziel/ Zelf kan toelaten om te ervaren hoeveel er van jou gehouden wordt. Je leert connectie te maken met jouw eigen Ziel en jezelf te openen voor het creëren van jouw authentieke energie. De buik ademhaling ondersteunt hierin.

Waarom wil Ziel/ Zelf naar de Aarde?

De Ziel die wordt toe gestaan in het leven van een mens, komt hier niet alleen voor de thee, ze komt er om rode lopers uit te rollen, vreugde te brengen, gemak in het leven, overvloed en helderheid te creëren. Kortom onze Ziel wil leven in vrijheid samen met jou in een mensen lichaam.

Liefs van Tineke Lehman

Waar: Het Natural High Hemelvaart festival te Ruigoord in Amsterdam

Contact met Tien