Waarom?

Alles in je realiteit is een netwerk. Alles is onderling met elkaar verbonden en alles begrijpt zichzelf. Buiten het lichaam is alles energetisch onderling verbonden met al het andere. Alles wat we denken, voelen, zeggen en doen stralen we op energetisch niveau ook uit. Dit gaat door totdat jij je loskoppelt.

Alles is opgebouwd uit patronen waaraan je gewend bent geraakt en het hebt geaccepteerd. Maar het zijn onderdelen van netwerken uit het verleden die dit leven betrekking hebben op jou en je vrijheid.

We zijn bijvoorbeeld verbonden met alle contracten, overeenkomsten, patronen, karmische belastingen, projecties, schuld en schaamte, tekorten en ga zo maar door. Doorgegeven van onze biologische familie, spirituele families en ordes uit alle tijdlijnen, met onze voorouderlijke families, met onze Engelen familie. Daarbij zijn we ook nog verbonden met eigen aspecten, dromen en beperkingen over wat ieder voor waar aan neemt.

Wat gaan we doen?

In de workshop gaan we er voor kiezen dat al deze dragende verantwoordelijkheden  afgerond kunnen worden. We hebben het niet meer nodig. Onze Essentie kan zonder afhankelijkheid van andere wezens, niet meer gevangen in het massa bewustzijn. We laten al je bindingen los die je in een soort gevangenis hielden of letterlijk weg van jouw vrijheid. Jij mag vrij zijn om jezelf uit te drukken, vrij zijn van de mind. Soeverein zijn.

Wat levert het op?

Tineke gaat je begeleiden via een ademsessie naar ieders Essentie om deze keuzes om de beurt te kunnen maken. Hierna zal je ervaren dat je geest helderder gaat worden. Een sterkere verbinding met je ware Zelf en je voeding hoeft niet meer van buitenaf te komen. Het betekend Authentiek zijn en meer trouw en vertrouwen in jezelf hebben.

Wanneer: Woensdag avond 8 februari om 19.30 uur

Investering: 15 euro

Kan ook als MP3 gekocht