MP3-Wat is Nieuw Bewustzijn, de Nieuwe Energie?

Nieuw bewustzijn is geen pad meer. Je hoeft geen berg op of berg af. Nieuwe energie komt naar je toe. Zonder dualiteit. Er is geen vorm, geen structuur, geen plan. Moeiteloos leven vanuit Essentie. Oude energie maakt plaats voor nieuw. Een shift in perceptie van Bewustzijn.

Waarom kan je niet in het nieuwe zijn als je nog vasthoudt aan het oude?

Zolang je vasthoudt aan de controle en je niet in de leegte durft te staan kan het nieuwe niet bij je binnenkomen. In de leegte mag het nieuwe toegestaan. Zolang je structuur nodig hebt zie je niet dat jij de basis bent. Het nieuwe ben jij. Jij in de natuurlijke staat heeft geen vorm, structuur of plan nodig. Heeft geen pad nodig om daar te komen. Daarin zal je nog verwarringen hebben om werkelijk de vorm en controle los te laten. Om menselijke passies en menselijk plezier los te laten.

Waarom zou je kiezen voor Nieuw?

De menselijke dingen die je zo leuk vond om te doen die gekoppeld stonden aan de oude energie zullen gaan verdwijnen. Nu maak je plaats voor het nieuwe, voor nieuw bewustzijn passie, voor nieuwe sensuele energieën, voor vrede en vrijheid. Belichaamd Meesterschap. Er vind zich ook een perceptie shift plaats, een waarneming shift waarin je energie gaat waarnemen van nieuw bewustzijn.

Waarom deze workshop?

Je ogen zullen open gaan voor delen die nog niet nieuw zijn. Je ogen zullen open gaan voor de delen die nog naar voren komen, openen in wat is oud en wat nieuw? Wat zijn je oude passies en wat is nieuw? We laten het nieuwe steeds meer ontstaan. Zodat de mens steeds meer afstand kan nemen van het geprogrammeerde menselijke. Zodat Essentie steeds meer de verantwoordelijkheid kan nemen voor wie hij/zij werkelijk is. Zodat mens steeds meer verdwijnt in de biologie en Essentie het over neemt.

Wat gaan we doen?

We gaan ademen, openen, toestaan en ontvangen. Tien deelt via woorden en energie de ziel van de workshop met jou. Ze begeleid jou zodat je aanwezig blijft om te shiften van oud naar nieuw.

Investering: 15 euro