Maandag 10 oktober om 19.30 uur
Kies jij voor de Nieuwe Aarde?

De Nieuwe Energie Beweger in ons heeft diep van binnen een visie van een Nieuwe Aarde, wetende dat deze Nieuwe Aarde even reëel is dan de huidige (zelfs nog reëler aangezien ze meer resoneert met de Liefde van de schepping). Zij weet dat ze op dit moment reeds bestaat, en dat alle huidige, gecreëerde omstandigheden in deze workshop geleidelijk zullen getransformeerd en gevormd worden naar deze visie. Zij weet dat deze visie het totale aanschijn van de wereld zal veranderen en daarom wil zij niets anders dan overal de energie binnenbrengen om dit te laten gebeuren.

Waarom alles in het nieuw?

Kies je voor de Nieuwe Aarde dan is er geen plek voor valkuilen die je nog mee draagt. Het is juist nu heel belangrijk in wat er van jou is en wat niet meer nodig is. Wat oud is in jou en wat nieuw kan zijn. Hoe je tegelijk in verschillende realiteiten kan zijn. Hoe je multidimensionaal kan zijn. Recht op lichamelijke harmonie.

Wil je er helemaal voor gaan of wil je een beetje klein blijven? De volgende stap zal een grote zijn en je kan op de Nieuwe Aarde /Nieuwe Energie je niet meer vasthouden aan deze oude issues. Het kan zelfs pijn gaan geven.

Wat gaan we doen?

In deze workshop gaan we alles een beetje door elkaar schudden anders blijft alles bij het oude, dezelfde problemen en dezelfde kwesties. Niets evolueert en verandert dan. We gaan ons eigen licht laten schijnen in je grootste valkuil zonder er aan te werken. Toelaten en shiften in de energie “alles is nieuw”.

Je gaat doorlopen in volharding. Om jezelf bestaansrecht te geven, om stevig te staan. Dat je de kracht hebt om door te lopen. Zodat je jezelf niet gaat verleiden om terug te stappen in je oude spellen. Zodat je de oude geblokkeerde of gekwetste energie kan bevrijden voor wat het is. Waardoor de energie van volharding steeds meer de ruimte krijgt zodat je ook niets meer gaat tolereren van identificaties van de oude energie.

Waar: via ZOOM

Investering: 15 euro

Kan ook als MP3 gekocht.