Waar kunnen we ons aan VASTHOUDEN aankomende weken?

Dat is het hem nou juist…in de buitenwereld gaan de deuren en grenzen dicht. Lopen we een meter bij elkaar vandaan en alle culturele en sociale dingen zijn niet meer buitenshuis. Voor vele gaat de geldkraan ook nog dicht. Eerlijk ik heb nu nog meer compassie voor mijn medemensen.

Er wordt van alle kanten gezegd “Blijf bij Jezelf”. Helemaal waar maar als een mens zich onveilig voelt of angst en onrust voelt is de mens kwijt wie Je Zelf is. Dat geeft zelfs onrust erbij.
Er wordt dan aan mij gevraagd “ Hoe kom ik dan bij mijn Zelf?” Of wie ben ik dan echt?

Voorheen schreven Romy en ik regelmatig….kom nou een sessie doen als je je goed voelt. Juist dan kunnen we jou veel makkelijker meenemen naar je Authentieke Ik Zelf.

Nu in het begin van het Corona virus hebben wij een MP3 opgenomen waarin Romy gechanneld heeft over “wat te doen in tijden van angst”. Ik (Tien) heb een ademsessie van een half uur ingesproken waarin ik je begeleid naar je Pure Ware Zelf waardoor jij je vrijheid weer ervaart. Je ENIGE HOUVAST in deze corona pandemie.  Aan het einde van de mp3 neem ik je energetisch mee om even op een plek te zijn buiten de quarantaine.

Je kunt de Mp3 luisteren zo vaak als je wilt waardoor je steeds makkelijker je eigen houvast kan zijn.

Investering is 10 euro.

Te bestellen via deze site of authentiekademen@gmail.com

Zie ook www.authentiek-ademen.com