De cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur en ze bevatten zeer concrete sleutels en inzichten om de nieuwe energie in je leven in praktijk te brengen. Het is een vervolg op cursus 1 en 2 maar kan ook apart gevolgd worden.

Er staat ons allemaal een geweldig avontuur te wachten waarvan niemand de precieze afloop kan vertellen, maar zolang we ons durven toevertrouwen aan het proces zullen we stap voor stap verder worden geleid naar een heel nieuwe manier van functioneren. We zullen mettertijd steeds hogere energieën in ons kunnen opnemen die al onze lichamen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel – ten goede komen en die ons zullen binnenloodsen in hogere bewustzijns-dimensies.

Aangezien je steeds minder in staat zult zijn om structuren buiten jezelf vast te klampen zul je aangespoord worden je ‘verticaal’ aan te sluiten op je eigen energie-voorziening via je Ik Ben Aanwezigheid. Door de energetische stroomversnellingen is het nu meer dan ooit van belang dat je je verankert in jezelf, niet enkel omdat jij daar zelf bij baat bij hebt, maar ook zeker voor die zielen rondom je die het ‘spoor’ even volledig bijster zijn.

Deze cursus wil een soort van leidraad voor je zijn waarbij je je sterk bewust wordt van jouw grootsheid en jouw keuzes als schepper.

Wat behandelen we zoal:

1 Je menselijkheid omarmen met je Ik Ben aanwezigheid, ermee ophouden om jezelf te willen veranderen om een spiritueler mens te worden. Ware verandering toelaten in een spontane totale aanvaarding van elk aspect van jou.

2 Begrijpen dat de nieuwe energie voorbij gaat aan alle voorwaarden, normen, regels, bepalingen, techniek of verplichtingen.

3 De verschuiving maken van een oude energie wereld van dualiteit naar een nieuwe energie wereld van Eenheid, mededogen, compassie, oneindige vrijheid en potentialiteit.

4 Ontdekken dat Co creatie veel moeitelozer en eenvoudiger gaat in de nieuwe energie dan met oude paradigma’s.

5 Openen voor de nieuwe energie dimensies waar alle kracht, antwoorden, oplossingen en wat jij nodig hebt beschikbaar zijn in het moment.

6 De horizontale energie loskoppelen ( alles buiten je zoeken) en overschakelen op de verticale energie voorziening ( voeden uit je Ik Ben).

7 Iedere uitdaging als relatie, financiele, gezondheid, werk nu oplossen vanuit een totaal nieuw gezichtspunt.

8 Ontwaken uit de droom van wie je denkt te zijn naar de werkelijkheid van wie je Echt bent namelijk….de realisatie van je Authentieke Zelf.

9 We gaan zien wat soevereiniteit inhoud, voelen dat jij de keuzemaker bent, Gnost je creatieve weten aanspreken.

10 We gaan dit alles in de praktijk brengen via toelaten, ademen, integreren en oefeningen.

Investering: 100 euro voor 10 lessen van 2 uur.

Waar: via MP3

Na bestellen: Je krijgt een google drive link om te lezen, kijken en of luisteren.