Wat kun je verwachten op ons platform “Nieuw-Leven”?

Nieuw is nieuw, ook wij hebben het nog niet gedaan. Dus ja we gaan het gewoon doen. We draaien al zo lang in rondjes van oud. We recyclen energie. We voeden ons en geven weg. Wat nou als je nieuwe energie kunt aanboren en je onuitputtelijk energie uit jou kunt halen. Zo kun je in je eigen space blijven en hoef je niet meer bij anderen aan te kloppen om te komen stelen. Want ja dat is wat we doen, we zijn constant bezig om van buitenaf ons te vullen. Is het met erkenning, of liefde of levensenergie?

Wat nou als wij vertellen dat je dit kunt putten uit jouzelf. Dat jij dit jezelf altijd kunt geven? Zou je me dan geloven? We kunnen zo ontzettend veel. We mogen alleen beginnen overal verantwoordelijkheid voor te nemen. Voor onze daden en wensen. Voor onze creaties. Alles is er al, je hoeft alleen maar toe te staan dat het jou mag dienen. En ja je mag het ontvangen. Dit allemaal hebben we toch niet geleerd?

Logisch dus dat het heel moeilijk is om te doen. Nou en daar ondersteunen we je bij op ons platform. Om dit te kunnen volhouden en je er steeds aan te herinneren, hoe simpel het is wanneer je er echt voor kiest.

Een maand abonnement is 20 dollar (19 euro) Waar vier keer in de maand workshop, podcast, filmpje en ademsessie opkomt te staan.

www.nas.io/nieuw-leven