Als de dood

Waarom nodig je mij uit?

Als gecertificeerde Dreamwalker Death Transition Facilitator oftewel als menselijke Engel als energie beweger zit ik naast het bed. Ik fungeer dan niet als coach of raadgever maar meer voel ik vanuit mijn multidimensionale bewustzijn waarmee ik jou kan dienen. Het gaat om jouw energetische verwerking. Ik help liefdevol om jouw informatie naar voren te laten komen zodat jij zelf de verwerking kan overwegen voorafgaand aan de dood.

Wat is Dreamwalking?

Dreamwalking begint op het moment dat de eerste fase van het stervensproces is ingezet. In deze eerste fase wordt contact gelegd, kennis gemaakt en wordt het vertrouwen opgebouwd. De begeleiding stopt niet bij het sterven, maar gaat door tijdens de rest van de stadia na de dood. Ik als dreamwalker blijf aanwezig voor de overledene. Vooral de eerste fase na de dood kan een verwarrende periode zijn voor degene die net is overleden. Ik fungeer steeds als een liefdevolle en compassievolle Licht gids.

Er is een pad – je kunt bijna zeggen een energetisch pad – tussen de aarde en de bloemenbrug. Het slingert en het zigzagt. Het gaat door een aantal zeer mooie gebieden en een aantal zeer moeilijke gebieden Zo goed als niemand is niet echt zeker van wat er gaat gebeuren na de dood. Hoe fijn is het dus om te weten dat er steeds één helder licht is – we zullen het een vlam noemen – ik de droomwandelaar zal zeker een zachte troost zijn. Ik ben er gewoon voor jou als een goddelijke vlam in een tijd van zeer belangrijke overgang en verandering in je spirituele leven.

Wat gebeurt er als je je lichaam verlaat?

Veel mensen komen niet verder dan de nabije dimensies als ze sterven. Zij verlaten de aarde, zij verlaten eenvoudig hun lichaam. Zij gaan de nabije dimensies binnen, die al de kenmerken van de fysieke aarde hebben, er is daar simpelweg geen materie. Het voelt bekend. Je kunt daar verdwalen of blijven terwijl je ook verder op het pad kunt gaan naar de brug der bloemen terug naar je engelenwortels, je engelenfamilie, de hoogste orde van bestaan. Mijn begeleiding kan gaan tot aan de engelenrijken (hemel, Thuis), waar de spirituele familie en de cliënt herenigd kunnen worden.

Onze afspraak vooraf?

Op het moment dat jij JA zegt tegen mijn begeleiding hoeven wij niet meer persé met woorden te praten. Wij verstaan elkaar op ziels-niveau. Ik expandeer mijn energie uit tot ver voorbij de kamer waar we zijn. Ook na het overlijden voel jij mijn licht en aanwezigheid in de andere dimensies. Dat is onze zielen afspraak.

Investering

* Losse sessie in angst voor de dood waarvan de duur enkele uren kan zijn is 150 euro.
* Het hele traject met een duur van onbeperkt aantal weken is 1000 euro.

Contact met Tien